SIMBOLI SRECE i POZITIVNIH DESAVANJA! Izaberi jedan ”SIMBOL” i saznaj sta tebi porucuje da ce ti se pozitivno i lepo desiti!

SIMBOLI SRECE i POZITIVNIH DESAVANJA! Izaberi jedan ”SIMBOL” i saznaj sta tebi porucuje da ce ti se pozitivno i lepo desiti!

17. Aprila 2018 Off By Anđelko

Sreca je nesto dragoceno, svaki trenutak u kojem imamo srece je dragocen, pa svi mi zelimo da imamo sto vise takvih trenutaka…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

SIMBOL SRECE i POZITIVNIH DESAVANJA A.

 

Sigurno da nije sve ”idelano” u vasem zivotu, sigurno da postoje mnoge stvari koje bi voleli da je drugacije, sigurno da bi mnogo toga promenili.

Narucito vam smeta to sto imate dosta problema i nesuglasica sa voljenim osobama, sto imate nekih poteskoca na planu ljubavi, sigurno da zelite da sve to ”prodje” da sve bude drugacije, da bude lepse kao nekada.

Ovaj simbol koga ste izabrali vam porucuje sta vas pozitivno i lepo ocekuje :

”Svi ti problemi koje sada imate ce biti veoma brzo reseni, sve to sto vam sada smeta, sto vas onemogucuje da budete srecni, ce biti ”iza vas”, sve nesuglasice sa vama dragim osobama kao i problemi koje imate na planu ljubavi ce biti reseni,  sve ce biti onako kako ste i zeleli, upravo vas ta pozitivna desavanja ocekuju, ocekuje  vas resenje apsolutno svih problema koje imate, a posle svega toga ocekuje vas mnogo srece u drustvu vasih dragih osoba, i ocekuje vas mnogo ljubavi na planu vase veze, sve ce biti mnogo lepse i drugacije po vas”.

Ovaj simbol srece i pozitivnih desavanja vam otrkiva da cete uspeti da resite sve probleme i da cete uzivati u sreci sa vama dragim osobama, upravo ce vas ta pozitivna desavanja i sreca ocekuju.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3