SIMBOLI PRORICANJA BLISKE BUDUCNOSTI! Izaberi jedan “SIMBOL MAGIJE“ i saznaj sta ce ti doneti BLISKA BUDUCNOST, da li RADOST ili TUGU i suze?!

SIMBOLI PRORICANJA BLISKE BUDUCNOSTI! Izaberi jedan “SIMBOL MAGIJE“ i saznaj sta ce ti doneti BLISKA BUDUCNOST, da li RADOST ili TUGU i suze?!

26. April 2018 Aus Von Anđelko

Svako od nas zeli da ima sto vise srece, svako od nas zeli da svaki novi dan nam donese mnogo srece, pa tako svi mi zelimo isto i od buducnosti, zelimo pre svega srecu…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

SIMBOL PRORICANJA BLISKE BUDUCNOSTI A.

 

Mozda ste trenutno donekle zadovoljni sa desavanjima koja trenutno imate u vasem zivotu, ali ce se to veoma brzo promeniti.

Uskoro ce pred vama biti jedan veoma tezak period, ali period koji je prosto morao da se “desi“, morao je zbog toga sto ce od vasih uspeha u tom periodu zavisiti vasa bliska buducnost.

Ovaj simbol proricanja bliske buducnosti vam porucuju sledece :

“Uskoro cete imati mnogo problema, ali nemojte dozvoliti da vas ti problemi uplase, jer cete te probleme moci veoma lako da resite, ono sto treba da znate jeste to da  ce od vasih uspeha zavisti vasa bliska buducnost, odnosno sreca u njoj, pokazite malo upornosti i sposobnosti pa  cete uspeti da resite sve te probleme, a kada to ucinite onda ce vam bliska buducnost biti uspesna, onda ce vam bliska buducnost doneti mnogo srece“.

Porucuje vam da cete imati odredjenih problema, ali problema koje mozete resiti, porucuje vam da tek onda kada sve te probleme resite, tek onda mozete ocekivati da vam bliska buducnost bude uspesna.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3