SIMBOLI MUDROSTI! Izaberi jedan “SIMBOL MUDROSTI“ i on ti donosi “poruku“ koja ce ti pomoci da resis sve PROBLEME koje imas u zivotu!

SIMBOLI MUDROSTI! Izaberi jedan “SIMBOL MUDROSTI“ i on ti donosi “poruku“ koja ce ti pomoci da resis sve PROBLEME koje imas u zivotu!

19. April 2018 Aus Von Anđelko

Svaka osoba ima odredjenih problema, svaka osoba ima nekih poteskoca u zivotu, sigurno da nam je svima potrebno mnogo “mudrosti“, kako bi resili probleme koje imamo…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

SIMBOL MUDROST A.

 

Vama je najteze to sto imate  nekih problema u zivotu, iako ste se trudili da sve ucinite kako treba, iako ste se trudili da ne pogresite.

Ipak kao da je bilo nemoguce izbeci neke probleme, pa vam oni sada donese mnogo poteskoca, a vi bi naravno voleli sve da ih resite.

Niste osoba koja moze da “zanemari“ probleme nego ste posveceni njihovom resavanju.

Ovaj simbol mudrosti koga ste izabrali vam otkriva kako da resite probleme koje imate :

“Nikome nije lako od nas da resi probleme koje ima, pa tako nije lako ni vama, medjutim osoba ste koja moze svaki problem da resi, ono sto je potrebno da ucnite jeste samo da obratite dobro paznju na vase odluke i na postupke, potrebno je mnogo vise vremena da izdvojite za razmisljanje, mozda ce vam biti potrebno malo vise vremena da resite probleme, ali uz pomoc  ispravnih odluka cete resiti svaki, potrebno je da pokazete veliku odgovornost kakvu ste uvek pokazivali, potrebno je da razmislite o svakom problemu, i potrebno je da budete smireni, cim tako budete poceli da se ponasate uspeti cete svaki problem da resite i da sebi obezbedite srecu“.

Ovaj simbol vam porucuje da pokazate veliku odgovornost i da dobro razmislite o svojim postupcima, i da donesete prave odluke, cim tako budete ucinili sve probleme koje imate cete resiti, resiti cete probleme a kao “nagradu“ cete dobiti srecu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3