SIMBOLI DOBRE MAGIJE! Izaberi jedan ”MAGICNI SIMBOL” i saznaj ”poruku” u kojoj pise sta ce ti se lepo desiti, ono sto cete USRECITI!

SIMBOLI DOBRE MAGIJE! Izaberi jedan ”MAGICNI SIMBOL” i saznaj ”poruku” u kojoj pise sta ce ti se lepo desiti, ono sto cete USRECITI!

16. Aprila 2018 Off By Anđelko

Postoji mnogo simbola ”dobre magije”,  a svaki od njih moze da nam donese nesto sto nas moze usreciti…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

SIMBOL DOBRE MAGIJE A.

 

Iza vas je period sa mnogo tuge, period u kojem nista imali skoro pa nikakvih razloga za srecu.

Ali nekako ste uspeli da to prepredite, a sada je veoma miran period u vasem zivotu.

Ali ne zelite vi samo ”mir” nego zelite naravno, i srecu,a ovaj simbol dobre magije vam porucuje da cete imati razloga za srecu.

Simbol dobre magije koga ste izabrali vam porucuje sledece :

”Nece proci jos mnogo vremena a vi cete osecati veliku srecu, cak ce vam se desiti da cete biti ponosni na sebe, a sve zbog toga sto vam uskoro slede brojni zivotni uspesi koji ce vas usreciti, prvo ce vas ocekivati neki znacajni poslovni uspesi, a posle toga cete sa voljenom osobom uspeti da ostvarite neke velike ljubavne pobede, videcete koliko cete srece imati, a posle toga cete moci sa velikm pravom da budete ponosni na sebe, imacete mnogo srece u narednom vremenskom periodu”.

Dakle porucuje vam da ce vam se uskoro desiti brojni uspesi koji ce vas usreciti, i zbog kojih cete moci da budete ponosni na sebe.

Porucuje vam da cete imati mnogo srece u narednom periodu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3