SIMBOL MAGIJE koga izaberes ti otkriva sta te ocekuje, jedan je simbol PROBLEMA, drugi VELIKE PRILIKE, a treci porucuje da te ocekuje MNOGO SRECE!

SIMBOL MAGIJE koga izaberes ti otkriva sta te ocekuje, jedan je simbol PROBLEMA, drugi VELIKE PRILIKE, a treci porucuje da te ocekuje MNOGO SRECE!

7. Aprila 2018 Off By Anđelko

Svaki od simbola magije nam otrkiva nesto, a simboli magije su poznati pre svega po velikoj moci…

 

SIMBOL MAGIJE A.

 

Ovaj simbol koga ste izabrali vam otrkiva da vas ocekuju brojni problemi, i poteskoce.

Trenutno se oko vas mnogo toga ne desava, imate dosta mira, ali tako nece biti jos mnogo vremena.

Ovaj simbol porucuje da vam sledi period u kojem cete morati da pokazete veliku sposonosti, odlucnosti i stalozenost ako zelite da sve probleme resite, i da posle njih dobijete srecu.

Prvo ce vas ocekivati problemi na poslu sa vasim kolegama, na to ste vec navikli, ali ne mozete dozvoliti da se ti problemi stalno ponavljaju, nego cete morati da pronadjete nacin da te probleme resite i da vam se ne ponavljaju, jer tek onda kad ih resite cete moci da budete ”mirni i zadovoljni”.

Sem problema na poslu imacete niz problema na planu vase veze za voljenom osobom, vasa veza ce proci kroz odredjene testove na kojima ce dokazati da li vasa veza ima ”svetlu buducnost”, vi i vasa voljena osoba morate pokazati veliku slogu i zajednistvo jer samo tako probleme mozete resiti.

Dakle ovaj simbol magije vam porucuje da vam slede problemi i poteskoce,ali ako uspete da resite probleme koje vam predstoje, mozete posle toga ocekivati miran period ispunjen srecom, a prvenstveno mirom.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3