SIMBOL kojeg izaberes  je NAJAVA VAZNOG DOGADJAJA koji ti sledi!

SIMBOL kojeg izaberes je NAJAVA VAZNOG DOGADJAJA koji ti sledi!

23. listopada 2020 Off By Dejana

AKO SI  IZABRAO SIMBOL BROJ JEDAN:

Jako je vazno da shvatis da ne mozemo dobiti sve sto zelimo.

Istina je da u ovom trenutku postoji nesto do cega ti je iskreno stalo i   zbog cega si spreman na sve  ali ono sto je  cinjenica jeste da ta tvoja zelja sada ne moze biti ispunjena.

Moras da krenes dalje jer je to ono sto sada  jedino preostaje.

Vrlo je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da ti dolaze bolji dani i da ces u danima koji  ti  slede napokon shvatiti   da je zivot cudo. Da nekada sa razlogom   izgubimo nesto kako bi smo  zbog toga dobili nesto sto je bolje.

Takodje  moramo da kazemo   da   je ovo period tokom kojeg je sreca na tvojoj strani i da te cekaju neke lepe stvari u danima koji slede ali da moras pri tome biti jako strpljiv.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

AKO SI  IZABRAO SIMBOL BROJ DVA:

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vreme da pogledas istinu u oci. To je ono sto je cinjenica od koje ti na neki nacin cak i bezis ovih dana.

Vrlo je bitno da imas na umu da je nekome iskreno stalo do tebe i da je samo pitanje dana kada ce ti ta osoba to otvoreno i reci.

Naravno da  ces ostati sokiran jer  je to ono sto ni u kom slucaju nisi ocekivao ali prosto receno to je najbolja varijanta koja ti se moze desiti.

Zato  ma koliko da ti se u tom trenutku ucinilo da je nemoguce da se izmedju tebe i te osobe  rode emocije i da dodje do toga da joj  uzvratis..

Razmisli dobro i nemoj da donosis nagle odluke jer nema nimalo sumnje da je ta osoba posebna  po mnogo cemu i da ce umeti da ucini i moguce i nemoguce kako bi  te usrecila

Moramo da kazemo da je tvoja sreca sada na korak od tebe i da  je samo stvar u tome hoces li znati da iskoristis priliku koja ti se nudi.   No, bilo kako bilo, nema nimalo sumnje da si ti neko ko ume da se   izbori sa zivotnim izazovima. Ovo je jedan od njih.

Ali, jedan od onih  koji bi mogli da te odvedu na put iskrene srece.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2