Saznajte šta vašem znaku zodijaka donosi MARS U RIBAMA! Da li ćete sijati ili ćete voditi nebitne bitke?!

Saznajte šta vašem znaku zodijaka donosi MARS U RIBAMA! Da li ćete sijati ili ćete voditi nebitne bitke?!

1. svibnja 2020 Off By Jovana

Dolazimo polako do perioda kada ce mars u ribama vladati našim znacima zodijaka. Ovaj period počinje 13. maja, a završava se 28. juna.

Neki od vas ne znaju ali ovaj period ima i svoj nadimak, a on je: “Usamljeni ratnik koji vodi nebitne bitke”.

U nastavku otkrijte šta vam donosi MARS u ribama i dali ce vaš znak zasijati ili će voditi nebitne bitke.

OVAN

 

Pridruži se u našu grupu ako si OVAN i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Prošao je buran period. Pred vama sledi vreme opuštanja i vreme da se posvetite sebi. Ne planirajte velike korake i ne preuzimate ništa. Nemojte time upasti u takozvani period da vodite nebitne bitke. Isključivo se posvetite sebi. Moguć je problem sa nesanicom i umorom. Vi pronadjite način da se opustite i sakupite energiju.

BIK

 

Pridruži se u našu grupu ako si BIK i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Vama dragi ljudi će u ovom periodu probuditi uspavanog borca u vama. Vreme je da se posvetite prijatelja i dragim ljudima. Pogotovo obratite paznju na one koje niste dugo videli. Ovo je vreme kada ćete ispuniti neke svoje velike želje. Opustite se i uživajte u pozitivnoj energiji sa svojim prijateljima.

BLIZANCI

 

Pridruži se u našu grupu ako si BLIZANAC i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Ovaj period je pomalo kritičan za vas. Moguće je da ćete voditi nebitnš bitke sa vašim nadredjšnima na poslu. Nemojte ulaziti u konflikte sa kolegama. U ovom periodu biće moguća doza obilnije posla što će vam stvarati nervozu i zbog kojeg ćete osećati umor i manjak energije. Medjutim, strpite se jer će i to brzo proci. Pokažite vašu jačinu i ličnost i dokažite da možete i to da pršgurate kao i sve ostalo u životu.

RAK

 

Pridruži se u našu grupu ako si RAK i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Ovaj period je idealan za vas. Otvoriće vam mogućnosti za neočekivano put. Odlazak u inostranstvo i moguće letovanje baš tamo. Važno je da se opustite i uživate. Ovo je odlično vreme za edukaciju, učenje stranih jezika i duhovnost.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2