SAZNAJTE ŠTA JE TO ŠTO LJUDE ZAISTA ČINI SREĆNIMA U EMOTIVNOJ VEZI!

SAZNAJTE ŠTA JE TO ŠTO LJUDE ZAISTA ČINI SREĆNIMA U EMOTIVNOJ VEZI!

10. Marta 2019 Off By Jovana

Sama reč ljubav veoma je teška i koncizna. Ljudi kada veruju u ljubav i ukoliko su istinski zaljubljeni odiše nekom čudnok i veoma privlačnom energijom. takođe ukoliko pored sebe imate već duže vreme emotivnog partnera vašu vezu definitivno vezuje jaka i iskrena ljubav. Ono što je pored svega ovoga sigurno jeste činjeica da ljubav sama po sebi nije dovoljna da biste odnos održali na duže staze i da biste ga podigli na znatno viši nivo. Emotivni partneri moraju da imaju ono nešto njihovo, nešto što samo njih dvoje veže i čini kao jedno, kako bi istinski uživali jedno u drugom i kako bi svaki zajednički trenutak kvalitetno iskoristili. Saznajte šta je to što jedan par čini zaista srećnima i zadovoljnima.

  • Vezuju ih isti stavovi, pogledi na život i interesovanja

Naravno, ovo ne treba bukvalno da se shvati. Dovoljno je da na određene segmente života gledate istim pogledom kako biste mogli da funkcionišete. na ovaj način ono što je sigurno jeste da vaš odnos nikada neće biti dosadan i monoton. Uvek ćete imati o čemu da pričate i na šta da se dovezujete. rutinun ćete isključiti iz vašeg odnosa. Na samom početku ovaj segment jeste svakako način na koji se osobe privlače i što koriste kao alibi za ulazak u emotivan odnos. Idlazak na ista mesta ili razmenjivanje mišljenja o nekim stvarima svakako je da ljude čini bližima.

  • Privatan život

Ovo je svakako automatski deo života koji se vezuje za ljubav. Međutim ukoliko partneri posvećuju dosta pažnje jedno dugom i ukoliko je primat na tom odnosu i negovanju istog, to je sigurno pravi način za čuvanje veze. razmenjivanje nežnosti i emocija ne treba kriti i treba pokazivati uvek i svuda. partner treba da zna jasno vaša osećanja i da je vama istinski stalo do tog odnosa. Strast i flert treba da negujete i u vezi koja traje već dugo. To nikada ne smete da zaboravljate i stavljate u drugi plan. Strast je upravo ono nešto što vezu održava i čini kvalitetnom i jakom. Vaša veza je na taj način zdrava i stabilna, a pre svega bazirana na čistoj emociji.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani…

Stranice: 1 2