Saznajte koje ZNAKE ZODIJAKA očekuje STABILNA LJUBAV, a koji ulaze u FAZU LJUBAVNOG ISKUŠENJA!

Saznajte koje ZNAKE ZODIJAKA očekuje STABILNA LJUBAV, a koji ulaze u FAZU LJUBAVNOG ISKUŠENJA!

21. studenoga 2020 0 By Jovana

VAGA

Osećate pre svega iskrenu emotivnu naklonjenost i posvećenost kada je voljena osoba u pitanju. Istinski osećate da je odnos i više nego jak i stabilan. Sve je u potpunosto iskreno i čisto. I baš je to razlog zbog kojeg sada ni najmanje ne treba da se opterećujete.

ŠKORPIJA

U određenom društvu i uz prisustvo određene osobe sve oko vas izgleda dosta bolje. Sve vam se u suštini čini dosta mirnije i jasnije. I zato je jako bitno da se i vi potrudite. Da posto u tom smislu pokažete dosta više posvećenosti i zainteresovanosti.

STRELAC

U poslednje vreme skloni ste preteranim izlivima besa i ljubomore. Što svakako nije nikako dobro za vas i za sam odnos. I u svemu tome jako je bitno da pokušate da se razjasnite. I da pre svega pronađete svoj unutrašnji mir na pravi način.

JARAC

Veoma smišljeno i proračunato postupate u svakoj situaciji. Jako ste odmereni i suzdržani. I kroz sveg postupate veoma tajanstveno. Što ne mora da implicira da će sve to imati dobar uticaj na vaš odnos sa partnerom. Jednostavno neke stvari su i više nego jasne.

VODOLIJA

Osobe u ovom znaku zodijaka pravo je vreme da mislite na sebe. Pravi je trenutak da se pre svega pozabavite nekim bitnim stvarima. I da u odnosu na sve to radite na sebi. Jer je jako bitno da se osećate sigurno i samouvereno.

RIBE

Ponekad je jako teško podvući određene granice. I napraviti bitne promene u svom životu. Ali u svemu tome je pre svega bitno da znate šta vi želite. I da se u odnosu na sve to i ponašate.

Stranice: 1 2