Saznajte koje ZNAKE ZODIJAKA očekuje STABILNA LJUBAV, a koji ulaze u FAZU LJUBAVNOG ISKUŠENJA!

Saznajte koje ZNAKE ZODIJAKA očekuje STABILNA LJUBAV, a koji ulaze u FAZU LJUBAVNOG ISKUŠENJA!

21. studenoga 2020 Off By Jovana

OVAN

Osobe u ovom znaku zodijka vreme je da se opustite i da uživate. Jer pre svega sasvim je jasno da pored sebe imate pravu osobu. Da pored sebe svakako imate osobu koja vam u svemu odgovoara. I koja je u principu tu na pravi način za vas. Koja vas po svakom segmentu zadovoljava.

BIK

Bik, nema potrebe da po svaku cenu sebe opterećujete za neke stvari. Nema potrebe da sebe dovodite u veoma nepovoljne situacije. U kojima prosto ne znate kako i na koji način da postupate. Pa iz tog razloga je jako bitno pre svega da neke stvari rešite u svojoj glavi.

BLIZANCI

Imate veoma dobar i istančajan predosećaj kada je ljubav u pitanju. Imate osećaj da prosto u samom odnosu neke stvari ne idu kako treba. I da to jednostavno ne možete na realan način da predočite. Pa iz svega toga jako je bitno da na pravi način obavite razgovor sa parterom.

RAK

U poslednje vreme jedna osoba iz vašeg okruženja vam sasvim jasno daje pažnju. Sasvim jasno pokušava da vam pokaže i dokaže određene stvari. I u tom smislu počinjete da uviđate jasno signale koji vam prijaju. I koji vam se na iskren način dopadaju.

LAV

Budite veoma mudri i tajanstveni kada je odnos sa partnerom u pitanju. Budite osoba koja zna kada treba da se povuče. I kada treba u nekim stvarima da da prednost partneru. Ukoliko će sve to da na pravi način unapredi sam odnos I da vas učini i više nego bliskim osobama.

DEVICA

Potrebno je da pokažete znatno više opuštenosti i samog razumevanja kada je voljena osoba u pitanju. Neophodno je da sve to bude iskreno i jako. Neophodno je da u potpunosti date voljenoj osobi znak da vam je stalo. I da ste spremni istinski da se borite za tu ljubav.

Nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2