Saznajte DA LI SU ZVEZDE NA VAŠOJ STRANI!

Saznajte DA LI SU ZVEZDE NA VAŠOJ STRANI!

23. listopada 2020 Off By Jovana

OVAN

Pokušajte kada je odnos sa emotivnim partnerom u pitanju da pokažete znatno više sigurnosti i razumevanja. Pre svega nema potrebe da po svaku cenu reagujete na prvu. I da uvek verujete u sve ono što vam drugi plasiraju. Jer u svemu tome postoje velike verovatnoće da neke stvari nisu istinite.

BIK

Već duže vreme veoma ste napeti i nervozni. Već duže vreme pre svega osećate da stvari ne funkcionišu kako treba. I da se iz dana u dan na neki nači  udaljavate od emotivnog partnera. Što vam dodatno stvara pritisak i samu nervozu. Pa kroz sve to jako je bitno da pre svega naučite da reagujete na vreme.

BLIZANCI

Jako je bitno da sada prošlost ostavite iza sebe. I da naučite da funkcionišete kao slobodna osoba. Jako je bitno da pre svega spoznate sebe. I da kroz sve to spoznate svoje kvalitete i prednosti. Da istinski znate da ste osoba koja dosta vredi. I koja pre svega može da se nosi sa određenim situacijama.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

RAK

Jako je bitno da u potpunosti budete fokusirani na stvari koje vas ispunjavaju i motivišu. Da u tom smislu budete i više nego spremni da se predate onim segmentima. Segmentima u kojima pronalazite sebe i smisao svega što se dešava oko vas. Kako biste na taj način mogli pre svega da dođete do sopstvenog  mira i stabilnost.

LAV

Pokušajte na pravi način da ispunite i ulepšate svaki dan koji provedete sa voljenom osobom. Pokušajte u potpunosti da pronađete sebe. Da se u potpunosti predate čarima ljubavne idile koju imate sa partnerom. I da pre svega taj odnos u potpunosti negujete i gra

 

dite. Da ga u svakom smislu podignete na znatno viši i perpsektivniji nivo.

DEVICA

Naučite da na pravi način izbegavate sve stresne i napete situacije. Pokušajte u potpiunosti da se distancirate od stvari koje vas čine nervoznim i nestabilnim ličnostima. Jer nema potrebe da svesno idete sebi na štetu. I da u tom smislu svesno radite protiv sebe i protiv svojih mogućnosti.

Nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2