SAZNAJ ZENSKI TEMPERAMENT POMOCU KRVNE GRUPE!

SAZNAJ ZENSKI TEMPERAMENT POMOCU KRVNE GRUPE!

1. Marta 2019 Off By Jovana

Pored svih ostalih karakteristika kao sto su jacina i stabilnost emocija, osobine ponasanja, i enrgicnost duha, japanci i korejci su pronasli novi metod koji po njima najmerodavnije odredjuje temperament jedne zene, a to je krvna grupa. Zbog ove cinjenice u Japanu prilikom zaposljavanja uzima se u obzir krvna grupa osobe.

Na osnovu vase krvne grupe saznajte vas temperament:

0 KRVNA GRUPA

U odnosu sa muskarcima ove zene su veoma strastvene, ali takodje u njima se krije i ljubomora. Ove zene su veoma egoisticne. Ove zene vole kontrolu i zato cesto teze ka tome da kontrolisu svoje jace polovine. Muskarac koji pozeli da prevari ovakvu zenu veoma tesko ce to da ostvari.

Njih nikako ne moze pridobiti miran i povucen partner, to nikako ne odgovara njihovom temperamentu.

Ove zene su veoma uspesne te ova krvna grupa dominira medju zenama na visokim funkcijama i medju javnim uspesnim licnostima. Ove zene preko supruga i dece ostvaruju svoje ambicije. One zajedno sa suprugom ucestvuju u njegovom poslovnom zivotu. Kao majke su veoma brizne i prema deci prijateljski nastrojene.

A KRVNA GRUPA

Ove zene se smatraju veoma druzeljubivim, smirenim i disciplinovanim osobama. One su u sustini veoma strpljive i smirene te su veoma i pozeljne medju prijateljima i muskarcima. Kada se pojavi problem u odnosu sa ovom zenom one ga pokusavaju resiti bez bespotrebnih rasprava i svadja. One teze ka lagodnom i konfornom zivotu. Veoma cene urednost i kod njih cistoca u zivotu igra vaznu ulogu.

Medjutim ove zene su itekako tvrdoglave i uporne, a cesto mogu biti i razdrazljive, svim silama brane svoja prava i stavove i niko ne moze to da narusi. Kao ljubavne partnerke mogu biti stidljive.

Izuzetno postuju partnera i njegove potrebe, ali one svoja osecanja ljubomorno cuvaju samo za sebe dokle god im partner ne dokaze svoju ljubav i da je osoba koja ih nece povrediti i prevariti.Ove zene su idealne supruge koje bi svaki muskarac pozeleo za tu ulogu. Koa majke svoju decu stavljaju uvek na prvo mesto i podrzavaju ih, ali njihova ocekivanja od njih su velika.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2