SAVRSENA ZENA! 12 ZNAKOVA DA SI TI BAS TA!

SAVRSENA ZENA! 12 ZNAKOVA DA SI TI BAS TA!

6. Februara 2019 Off By Jovana

6.VELIKA NEZAVISNOST

One je nezavisna zena i u to niko i ne sumnja. Nemojte misliti da ce se oslanjati na nekoga sta god da je u pitanju. Ona odlicno zna da se brine o sebi i o svojim postupcima.

7.PONASANJE NA NIVOU

Ona je jednostavno zena koja u svkoj situaciji zna da se postavi i ponasa za divljenje. Bice vam cast da je odvedete kuci i upoznate sa roditeljima, jer znate da cete biti ponosni na nju.

8.PRIVATNOST

Ona je veoma razumna i zna da njen partner ima i druge obaveze u zivotu sem nje, kao sto su posao, porodica, prijatelji. Nikada vam nece zameriti na vremenu koje niste proveli sa njom, jer i ona sama zeli deo vremena samo za sebe i svoje obaveze.

9.EMOCIONALNA NEZAVISNOST

Ova zena je veoma inspirativna i mnogi zele da se ugledaju na nju. Njena emocionalna nezavisnost je nesto sto je krasi i ostavlja utisak dame koja ni u jednom segmentu zivota ne zavisi od drugih.

10.USPESNA JE

Ona ima svoje ciljeve i da dodje do njih nadje put uz veliku upornost. Veoma je vredna i zna kako da postigne ono sto zeli.

11.PROBLEME NE OSTAVLJA NERESENE

Ona je zena koja nece nikada dozvoliti da vasa svadja i problem ne budu reseni. Uvek ce naci argumentovano resenje koje ce odgovarati oboma.

12.STOJI IZA SVOJIH STAVOVA

Ova zena ima jasne i snazne stavove u zivotu. Uvek i u svakoj situaciji ce stajati iza njih i strastveno ih braniti. Ali to ne znaci da ce ulaziti u beznacajne i bespotrebne konflikte, jer svoje stavove brani, ali isto tako tudje postuje.

Stranice: 1 2