SAVRSENA ZENA! 12 ZNAKOVA DA SI TI BAS TA!

SAVRSENA ZENA! 12 ZNAKOVA DA SI TI BAS TA!

6. veljače 2019 Off By Jovana

Sta za vas predstavlja SAVRSENA ZENA? Mislite da je ona previse zahtevna? Imate utisak da je umisljena i nedostizna? A mozda je ona sasvim nesto drugo…

Ako ste zena koja je emotivno jaka, stabilna kao licnost, nezavisna i jednostavno potpuno drugacija od drugih vi ste ta SAVRSENA ZENA.

U nastavku cemo vam navesti neke znakove koji vam govore da li ste vi vrhunska zena.

1.POTPUNA JEDNAKOST

Ona ne zeli da se razlikuje od suprotnog pola. Potpuno je jaka i dodatna paznja i zastita joj nisu potrebni. Ona se potpuno jednaci u davanju paznje i podrske sa njenom jacom polovinom.

2.POTPUNA ZRELOST

Ona se ne ponasa kao nezrelo dete. U odnosu sa svojim izabranikom ona se ponasa potpuno zrelo i odraslo. Kod ove zene nema igrica sa kojim ce vam privuci paznju. Nije u njenom stilu da vas pravi ljubomornima bez razloga i ne ocekujte to od nje. Ona je potpuno sigurna u sebe i svoje kvalitete da bi trosila vreme na takve scene.

3.ONA JE DRUGIMA INSPIRACIJA

Ova zena uvek inspirise druge da prate svoj instinkt i rade ono sto zele. Kod nje nema nista na silu, niti je na taj nacin nesto moguce ostvariti. Nikada vas nece podrzati da radite ono sto ne zelite i ono sto vas ne pokrece.

Ona je neko ko ce uvek pruziti podrsku i verovati u odluke njoj dragih ljudi. Ako treba spremna je i da stane iza njihovih odluka jer njeno poverenje prema njima ide do te granice.

4.INTIMAN ZIVOT

Ona je kao sto smo rekli veoma zrela osoba i sramezljivost nikako ne ide uz nju. Ona ce vam jasno reci sta voli, a sta ne. U intimnom odnosu sa svojim partnerom je veoma nezna, topla i ima veliku dozu hrabrosti. Voli da dominira.

5.PRISTOJNOST JOJ  JE VELIKA VRLINA

Pored ove dame se nikada necete postideti u drustvu. Ona itekako zna da se ponasa i ostavi odlican utisak. Sem sto je pristojna ona je i graciozna i veoma dostojanstvena. Ponosicete se njome gde god da se pojavite.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2