SAVET za tvoj SRECAN zivot: Izaberi ANDJELA i saznaj kakvu poruku ima za tebe!

SAVET za tvoj SRECAN zivot: Izaberi ANDJELA i saznaj kakvu poruku ima za tebe!

16. Februara 2018 Off By Luca

Novi test licnosti je danas pred vama,sa tri slike andjela.Jednu od njih  izaberite i saznajte kakvu to vaznu poruku za vas imaju andjeli.Ko mora da promeni svoj zivot,koga ceka napredak a koga suze. Izaberi jednu sliku i saznaj svoju licnu  zivotnu poruku!

 

ANDJEO A:

Ovu sliku ce izabrati  oni ciji je zivot na odredjeni nacin sredjen.Moguce je da imate ljubav i dom,mozda cak i dobar posao ali ipak iz nekog razloga niste zadovoljni svojim zivotom  i zelite da nesto promenite,ali ni sami ne znate ni sta ni kako.

Andjeo A vam porucuje da je vreme  da shvatite i da cenite ono sto imate  jer mnogi drugi ljudi zapravo nemaju  nista i dok vi ne cenite bukvalno sve,drugi bi svoje zivote dali za to da budu na vasem mestu.

Moras da naucis da cenis ono sto imas,jer    si srecan sa svim tim sto imas samo sto nisi svestan koliko si bogat.Pre nego nesto od toga ili sve izgubis moras da se trgnes i da shvatis koliko to sto imas vred.

 

 

ANDJEO B:

Tvoj zivot  i ti sam zasluzujes neku promenu.Zasluzujes da  zivis onako kako zelis.Zato je krajnje vreme da se posvetis sebi i svom zadovoljstvu i da pocnes da radis stvari koje ti prijaju i koje ce ti doneti dobro i osmeh na licu.Uvek si bio od onih ljudi  koji su pomagali svima a koji su na sebe najmanje mislili   i sada je doslo vreme da se sve to promeni pa da cak budes i malo sebican!Ostavite sve   druge  na stranu i pobrinite se za svoj zivot i za svoju srecu.AKo ti to ne uradis imaj na umu da  niko drugi niti hoce niti moze.Andjeo  kojeg si izabrao ti porucuje da je vreme da se  pobrines za sebe jer ti zivot prolazi u nekim ruznim stvarima umesto da dozvolis sebi da uzivas u svim blagodetima zivota. Vreme je da  uzmes zvot u svoje ruke i da ucinis sebi.Radi ono sto ti prija,putuj,pronadji ljubav,uradi nesto da  usrecis svoju dusu i nemoj da mislis na druge ljude.Neka si samo sebi na prvom mestu jer su do sada svi drugi bili osim tebe.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2