Samo tebi mogu da verujem SLEPO,moja najbolja prijateljice…

Samo tebi mogu da verujem SLEPO,moja najbolja prijateljice…

11. Marta 2018 Off By Luca

Ti znas koliko sam plakala.

Ti znas kako me je bolelo,znas za svaku njegovu poruku i svako obecane i znas kako sam patila zbog njega i koliko sam se nadala.Ti znas da sam ja sa njim imala velike planove,i da sam zamisljala kako cemo do kraja zivota biti srecni zajedn.

Ti znas gde me je i kada prvi put poljubio i kada sam postala njegova i kada sam mu sve dala.Ti znas istinu o nama jer sam ti milion puta ispricala.Ti znas koliko mi je stalo i jedina si koja moze da me razume.

Tebi moje suze nisu strane jer sam ja plakala pred tobom vise nego pred bilo kim i odlicno znas kako mi je u dusi i koliko ga i dan danas volim.On je u mojoj dusi i u mojoj podsvesti i meni se sve vrti oko njega.Ne zelim da mi ode i ne bih to mogla podneti ali kome da ja to kazem kada niko sem tebe ne razume i kada niko osim tebe to i ne pokusava?

Ti znas sve o nama i znas sve o meni i znas kada samo glumim da sam srecna.Ti si moje drugo ja i hvala ti sto me jos uvek trpis i volis ovakvu kakva jesam.A nekada,sve cesce,ni samu sebe ne mogu ni da volim ni da razumem…

Ti si ona jedna  osoba cije srce kuca u ritmu mog i koja nece otici onda kada me svi ostave i odu.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2