Samo da  TEBE ZABORAVIM, pa  da KRENEM DALJE, da sa nekim drugim SRECU NADJEM…

Samo da TEBE ZABORAVIM, pa da KRENEM DALJE, da sa nekim drugim SRECU NADJEM…

5. travnja 2020 Off By luca

Samo me nauci kako se zaboravlja. To je sve sto trazim od tebe. Samo me nauci kako se  nekome okrecu ledja. To je sve sto zelim.

Da konacno krenem dalje i da konacno shvatim da ti ne umes da me volis i da nikad nisi umeo da volis nikoga. Da konacno krenem dalje i da sebi dam sansu da nekad nekog drugog   upoznam i da mu dam i srce i ljubav koju ti nikad nisi naucio da cenis.

Samo me nauci kako se zaboravlja neko kome  si dao sve sto si imao jer je to sve sto mi  je ikad  trebalo i bilo potrebno.

Da imam nekog ko ce me grliti i ko ce me razumeti i ko ce mi pokazati sta je to prava ljubav. Ti si mi dao samo bol. Ja sam mislila da ces umeti da cenis ono sto sam imala sa tobom i da ces umeti ds cenis ljubav koju sam ti dala jer si bio i ostao ono sto mi je bilo potrebno.

Kad sve saberem i oduzmem shvatim da si bio jedini do kojeg mi je bilo stalo a da si se oduvek samo igrao i to je ono sto boli. To je ono sto me kida.

Ja dobro znam da ce jednom doci dan kad ces reci da se iskreno kajes i  jedva cekam da  se to desi pa da te  pogledam u oci i da te pitam zasto  si bio takav skot i da li je moguce da si stvarno mislio da ces moci sa mnom kako hoces?  Dobro  ja znam da ce jednom doci dan kad ces  poceti da se kajes i jedva  ga cekam. Da se i ti malo nerviras,da i tebe malo boli. Dovoljno je dugo bolelo mene.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2