Sacuvaj svoje srce od njih,oni te ne znaju voleti: Pripadnici ovih znakova su RAZOCARANI U LJUBAV…

Sacuvaj svoje srce od njih,oni te ne znaju voleti: Pripadnici ovih znakova su RAZOCARANI U LJUBAV…

3. svibnja 2018 Off By luca

SKORPIJA

Osobe u ovom znaku imaju tu nesrecu da se cesto razocaraju u ljubav i da na neki nacin za sva vremena dignu ruke od nje.

Iako se  nekoliko puta jako zaljube pripadnici ovog znaka vole samo jednom i kada se to desi ako im ljubav ne bude uzvracena onda pate jako i ne zele kraj sebe nikoga iz razloga sto se plase da ih ponovo neko ne  povredi.

Kada im se jednom srce od tuge raspadne sanse da nakon toga ponovo vole skoro da i ne postoje  tako da je nemoguca misija pokusati da osvojis srce Skorpije koja je jednom volela   i shvatila koliko ljubav moze da boli.

BIK

Slicno kao osobe rodjene u znaku Skorpije. Bikovi vole samo jednom i ako se razocaraju oni su u stanju godinama da pate i da zale za tom jednom osobom.Ljubav koju osecaju je uvek toliko jaka da je nekada skoro pa nemoguce da nekome daju sansu jer su verni do groba    i njihova je ljubav zapravo prava svetinja.

Ako jednom Bika slazes ili prevaris za njega si zauvek ispricana prica,ali on iako ne zeli vise da bude sa tobom retko kada uspe da te preboli a sve dok voli jednu osobu za njega niko drugi na svetu ne postoji. Isto tako,kad mu slomis srce onda ocekuj da dugo pati i da tesko ikome ikada vise da priliku da mu u srce udje.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2