Ruz za usne  sluzi za to da ga ZAVEDES,ali samo FATALNE ZENE znaju da zavedu pogledom!

Ruz za usne sluzi za to da ga ZAVEDES,ali samo FATALNE ZENE znaju da zavedu pogledom!

20. Aprila 2018 Off By Luca

Moras da shvatis da nije sve u tome da  budes u kratkoj haljini i da imas dekolte,da nije najvaznije da budes nasminkana,da ti kosa uvek bude sredjena.Moras da shvatis da  nijedan muskarac nece osati pored zene samo zato sto je ona lepa i sto je posebna,sto je zavodljiva.

Nijedan muskarac nece kraj sebe zenu koja je samo obicna lutka.Zenu koja nece umeti da se snadje i kojoj ce uvek  biti najvaznije samo to da je lepa i samo to da je uvek top sredjena jer dzabe tebi lutko ta lepota ako ti ne umes da  budes prava za njega,ako ne umes da ga nasmejes i da ga razumes i da on uvek zna da si ti tu,da te ima.

Muskarac svaki na svetu obozava zenu koja ce mu biti prijatelj i shvati da mozes da ga zavedes sa najkracom haljinom i lepotom svog lica i svog tela ali kada se zadovolji tvojom lepotom on ce hteti nesto vise i ako ti ne budes umela to da mu pruzis budi sigurna da nece dugo biti tvoj.

Nemoj da mislis da je sve u tome da budes lepa i nemoj da mislis da je sve u tome da izgledas kao milion dolara jer  ces ga time privuci ali ne i zadrzati.

Nemoj samo da ulazes u svoj izgled jer je istina da muskarci vole zene koje ulazu  u svoj mozak, svoje obrazovanje.

Nemoj samo da ulazes u svoj izgled.Ulazi u to da  budes pametna i mudra zena i da se   boris za ono sto volis.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2