RIBE: Za njih je PORODICA nešto NAJSVETIJE! Voljene osobe NI POD KAKVIM USLOVIMA NE BI IZDALI!

RIBE: Za njih je PORODICA nešto NAJSVETIJE! Voljene osobe NI POD KAKVIM USLOVIMA NE BI IZDALI!

4. svibnja 2021 Off By luca

Ribe nikada ni u najvećem ludilu i ni pod kakavim uslovima ne bi izdale voljene osobe. Nikada se to ne bi moglo desiti jer im takva stvar nikada nije opcija.

Ne postoji razlog zbog kojeg bi one zabole nož u ledja osobi koja im znači nešto u životu. Izdaja je ono što i same ne mogu da podnesu i ne mogu ni da oproste. Baš iz tog razloga nikada im ne bi pala na pamet.

Ribe su te koje ne podnose laž i ne mogu da prihvate da ih draga osoba laže ili im nešto čini iza ledja. Koliko god da vole i koliko god da su privržene nekome nikada takve stvari ne bi oprostile.

 

Pridruži se u našu GRUPU ako si RIBE i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

 

Ribe su te kojima je jako važno poverenje u bilo kom odnosu. Bez poverenje ništa ne može da funkcioniše kod njih. Baš iz tog razloga ko jednom prokocka veru jedne Ribe, neka nikada ne očekuje da će ona moći da veruje u tu osobu i da ima isti odnos sa njom. Ribe su dosledne sebi i svojim emocijama i ne mogu da funkcionošu drugačije. Kod njih ne postoji izmedju ili nekoga vole ili ne.

Ribe ništa ne umeju da rade polovično, pa tako ni da vole. Nežnost, pažnja, posvećenost, privrženost, sve je to jako bitno u ljubavi sa jednom Ribom. Kada je u pitanju ljubav sa partnerom daju se u potpunosti i pokazuju svoju ljubav svakodnevno. Medjutim, one su te koje traže isto zauzvrat. Jednostavno stvorene su da vole, ali i da budu voljene.

Stranice: 1 2