RIBE: SRCE ovog  znaka  je PUNO LJUBAVI,ali PAZI kome je POKLANJA!

RIBE: SRCE ovog znaka je PUNO LJUBAVI,ali PAZI kome je POKLANJA!

26. Marta 2020 Off By Dejana

RIBE

Ovo je  znak koji ume da voli i koji je spreman bas  na sve kad   se zaljubi iako svi oko njega misle da je slab i da zapravo ne zna sta hoce.

Imati ribu kraj sebe znaci imati nekog ko ce vas voleti… Ko ce vam biti oslonac i rame za  plakanje i jos mnogo toga. Ako  vam   treba necija ljubav onda vam   treba    jedna riba. Jer je ona bila i ostala ona jedna jedina osoba koja voli iskreno i do ludila.

Nemojte to ni u kom slucaju da zaboravite.

Riba je neko ko zna sta hoce  od zivota i moze se reci da joj je uvek jako malo potrebno za srecu. Nikad i ni u kom  slucaju nemojte zaboraviti da ona ima divnu dusu i da je neko ko ce vam biti tu   bez obzira na sve. Jako je vazno da kazemo da je riba bice koje ima obicaj da uvek usreci one koje voli i pri tome daje sve.

Moramo da kazemo da je ovo   znak kome je ljubav na prvom mestu i on itekako ume iskreno da voli i pri tome daje sve za ljubav.

Ono sto je takodje jako vazno jeste da je ovo  bice koje ce uvek biti tu za one  do kojih mu je stalo.

Riba je odana, iskrena i verna. Ovo je znak koji nikad nece igrati prljavo i znak kojem nikad nece pasti na pamet da nekome naudi  ali isto tako ne prasta onim koji njega povrede.

Ako vam  treba neko ko ce vas voleti iskreno i iznad svega  onda vam   treba jedna riba. Ona  je neko ko ce biti tu uvek i voleti vas  i   biti vam  prosto receno rame za  plakanje.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2