Ribe Rak I Vaga : Nikada neće izazvati bol, ali neće dozvoliti ni da ih povredjuju!

Ribe Rak I Vaga : Nikada neće izazvati bol, ali neće dozvoliti ni da ih povredjuju!

9. Juna 2022 0 By Luca

VAGA

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu osobe koje u svakom mogućem momentu će drugima pokazati svoje emocije. Nikada se ne sramote da pokažu svoju emociju ma kakva god ona bila. I ne vole one osobe koje se trude da na bilo koji način prikriju iste te emocije. Savršeno se ponašaju u vezi i to niko ne može da im ospori. Ali nikada ne pokusavajte da se igrate sa njima jer vam nece dozvoliti.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

RIBE

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje u svakom smislu te reči emotivne. I ovo su osobe koje često žele da to prikriju. Ali treba da vam bude jasno da ove osobe će vas naučiti kako se iskreno voli. Pored njih ćete se osećati kao da letite.

procitaj:

Ljubav do kraja godine: Ljubomora moze da unisti cak i najvecu ljubav!

 

Kao da ste na sedmom nebu. Jednostavno njihovi partneri su osobe koje su pravi srećnici. I toga možda i ne budu svesni u tom momentu. Ali već posle to je nešto što im je i više nego jasno. Tako da zaista poštujte ih i čuvajte dok su pored vas. Nikako nemojte da dozovlite sebi da ih povredite na bilo koji način. Jer zaista ove osobe se trude da vam ulepšaju svaki momenat. I to jeste jedna ogromna činjenica. Nikako ne treba da se osećate na bilo koji način napeto. Samo se prepustite i uživaćete u ljuabvi koju imate sa ovim osobama.

Stranice: 1 2