Ribe Rak I Vaga : Nikada neće izazvati bol, ali neće dozvoliti ni da ih povredjuju!

Ribe Rak I Vaga : Nikada neće izazvati bol, ali neće dozvoliti ni da ih povredjuju!

9. Juni 2022 0 Von Luca

Znači zodijaka koji su poznati kao veliki emotivni i osobe koje se kroz život vode srcem. Osobe koje nikada neće dozvoliti da ljudima oko sebe na ose bol.

Ove osobe su zaista jedne od retkih koje život žive bukvalno slušajući svoje srce. Ne znaju ništa na silu da rade i sve što čine zaista je iskreno.

procitaj:

Ljubav do kraja godine: Ljubomora moze da unisti cak i najvecu ljubav!

Iako nikada ne bi dozvolili da povredjuju ljude oko sebe jer su previše emotivni. Osto tako nikada neće dozvoliti da ih drugi gaze.

U pitanju su tri najemotivnija znaka zodijaka a to su: RAK, VAGA i RIBE.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

RAK

Veoma emotivan ali i veoma pažljiv. On je dozvoljava da bude povredjen tek tako. Veoma je pažljiv kada je izbor osoba koje su deo njegovog života u pitanju. Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje u svakom smislu te reči vode računa o nekim stvarima. Kako su jako emotivne pre svega vode računa o sebi. I to je stvar koja je činjenična u svakom smislu te reči. Nemojte nikada da pomislite da bi ove osobe na bilo koji način dozvolile da se neko prema njima ponaša nedekvatno. U bilo kom smislu te reči. ODmah će reagovati i to je ono što je sigurno. Jednostavno treba da imate na umu određene stvari vezano za ove osobe. Veoma je bitno da određenih stvari vi budete svesni u svakom smislu. Kada se desi da neko pokuša da ih omalovaži na bilo koji način itekako reaguju. Ove osobe su takve. Nikada sebi ne bi dozvolile da na bilo koji način se ponašaju na način koji nije adekvatan. I to je činjenica.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

Seiten: 1 2