RIBE: Ponekada im je draze da ZIVE U SVOJIM MISLIMA, nego u STVARNOM SVETU! One su mastovite i emotivne…

RIBE: Ponekada im je draze da ZIVE U SVOJIM MISLIMA, nego u STVARNOM SVETU! One su mastovite i emotivne…

4. Marta 2019 Off By Jovana

4. VELIKODUSNE SU!

Ribe su veoma humane osobe i uvek spremne da priskoce u pomoc. One su osobe koje nikoga nece ostaviti na cedilu i uvek ce pokusati svim silama da pomognu i ucine.

Takodje njihov partner je veoma srecna osoba jer su spremne da pruze sve kako bi on bio zadovoljan. Takodje zbog njegove srece spremne su na mnoge kompromise.

5.VOLE STRAST I ROMANTICNE TRENUTKE SA PARTNEROM!

Ribe vam nikada nece reci da im manjka strasti sa vama u vezi, moracete sami da testirate svoje poznavanje partnera. Mada Ribama u sustini ne treba puno za srecu, romanticna vecera, krevet pun latica od ruza, nezna masaza i one su na sedmom nebu, lude od ljubavi za vama. Njoj je potrebno da joj pokazujete i podsecate je koliko vam je stalo do nje.

6. RIBA VISE VOLI KUCNE VARIJANTE NEGO NOCNE IZLASKE

Za jednu Ribu jebespotrebno da se satima sprema i namesta za nocni provod, a zatim ode u lokal pun dima gde se vise nista niti vidi, niti se vise oseti njen neodoljiv miris, jer su preovladali drugi.

Zato je njoj najdraze da se osami i uziva u svojim mislima. Ili da napravi ukusnu veceru i provedu lepe sate sa svojim partnerom. Vece puno ljubavi u dvoje za njuje pun pogodak.

7.RIBE VISE VOLE DA ZIVE U SVOM SVETU NEGO U OVOM KOJI NAS OKRUZUJE!

U danasnjem svetu vlada preveliki haos da bi jedna nezna riba non stop se borila sa nedacama koje ovaj svet nosi.

One imaju svoj svet koji su same kreirale sa puno maste icesto urone u njega da bi se odmorile, uzivale, opustile i bile srecne.

Stranice: 1 2