RIBE: Ponekada im je draze da ZIVE U SVOJIM MISLIMA, nego u STVARNOM SVETU! One su mastovite i emotivne…

RIBE: Ponekada im je draze da ZIVE U SVOJIM MISLIMA, nego u STVARNOM SVETU! One su mastovite i emotivne…

4. ožujka 2019 Off By Jovana

Ribe su poznate po tome da su veoma osecajne, mastovite i emotivne. One imaju svoj svet u kome se zatvore kada im haos koji vlada u stvarnom svetu dosadi.

Otkricemo vam osobine koje odlikuju jednu ribu:

1.VERNI SU PARTNERI!

Ribe teze ka ozbiljnim i dugim vezama. One vole ljubav na duge staze, zato se ne plaseite da ce vasa Riba otici sa nekim muskarcem ili zenom dok je zaljubljena i voli vas. One ve vole prevare i ne varaju dok su u vezi, jer niti imaju vremena niti prostora, jer su njihove misli preokupirane partnerom kojeg vole. Ako je srce jedne Ribe vase, ne brinite ne moze neko tek tako da ga ukrade.

2. RIBE SU KREATIVNE!

Njih zamara monotonija i svakodnevne uobicajne stvari. One su kreativna bica i vole da se bave crtanjem, slikanjem, pisanjem, modnim kreacijama i slicnom. Njima je to u prirodi da bi pobegle od svakodnevih aktivnosti koje su im nametnute.

Ako ste poceli ljubavnu romansu sa jednom Ribom, znajte da je kreativnost osobina koju morate da prihvatite kod nje. Doduse to je osobina koja ce doneti novine i u vasem zivotu.

3. RIBAMA JE NEOPHODNA LJUBAV I PAZNJA!

Iako to one ne govore otvoreno, Ribama je pre svega neophodna beskonacna ljubav i paznja. To je iz razloga sto se Ribe u vezi daju u potpunosti i pruzaju veliku ljubav, zbog toga zele da im se takva i uzvrati. Ne zadovoljavaju se mrvicama, jer mrvice ne daju.

Ribe su nepopravljivi romantici i ako usprete da iznenadite ribu cestim romanticnim gestovima, znaci da je to prava osoba za jednu dugu i lepu vezu.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2