RIBE: IMPULSIVNOST vam može prouzrokovati OZBILJNU LJUBAVNU KRIZU! RAK: Pronađite UNUTRAŠNJI MIR i usmerite se prema VOLJENOJ OSOBI!

RIBE: IMPULSIVNOST vam može prouzrokovati OZBILJNU LJUBAVNU KRIZU! RAK: Pronađite UNUTRAŠNJI MIR i usmerite se prema VOLJENOJ OSOBI!

7. travnja 2021 Off By luca

VAGA

Pre svega jako je bitno da maksimalno iskontrolišete svoju posesivnost i ljubomoru. I da dođete do zaključka da li uopšte postoji potreba za tim. Da li emotivni partner zaslužuje da se tako ophodite prema njemu. I prema vašoj ljubavi.

ŠKORPIJA

Osobe u ovom znaku zodijak aveć duže vreme imaju ogromnu potrebu da se osećaju sigurno i viljeno. I samim tim jako je bitno da budete maksimalno otvoreni i pristupačni. Jer vas već duže vreme posmatra osoba koja je u vašem okruženju. A koja vam svakako na mnogo načina odgovara.

STRELAC

Postoji velika verovatnoća da ćete završiti ljubavnu priču. Baš iz razloga što ste svega svesni. I što znate da taj odnos nije utemeljen na emocijam ai osećanjima. da već dosta vremena forsirate odnos. A da u principu poente uopšte nema.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

JARAC

Već izvesno vreme vam se dopada osoba prema kojoj ne znate kako da pristupite. Jer pre svega ona nije ni najmanje jasna i direktna. Zato je jako bitno da preuzmete neke stvari u svoje ruke. I svakako inicijativu na prvom događaju. Jer ćete samo na taj način moći jasno da znate na čemu ste.

VODOLIJA

Ne dešavaju se neke zanimljive promene koje bi vas inspirisale. Zato je jako bitno da se pokrenete. I da sebi svakako na neki način napravite zanimljivo i dobro. Jer samo vi možete da znate kako sebe da pokrenete. I kako na pravi način da unesete radost i pozitivu.

RIBE

Postoje velike šanse da će vam se prošlost vratiti u život. Da će bivša ljubav na sve načine pokušavati da dođe u kontakt sa vama. Sada je na vama samo da postupite onako kako vam srce i sama intuicija govori.

Stranice: 1 2