RIBE: Iako deluju mirno i povuceno, ko pokusa da se igra sa njima pokazace mu KAKAV SE ZMAJ KRIJE U NJIMA!

RIBE: Iako deluju mirno i povuceno, ko pokusa da se igra sa njima pokazace mu KAKAV SE ZMAJ KRIJE U NJIMA!

10. lipnja 2021 0 By luca

Ribe su poseban znak zodijaka. U ovoj osobi se krije pravi sklop osobina. Da, za njih vazi da su mirna, stalozene i povučena bica. Ali da li to daje za pravo da se bilo ko poigrava sa njima? Da li ste upoznali i drugu stranu ovog horoskopskog znaka?

Kao sto smo već naveli ribe su veoma smirene i stalozene osobe. Njihova neznanja i umiljata strana dovodi do osećaja da su bezopasne i povučene osobe. Ali da li je to uvek tako?

Pridruži se u našu grupu ako si RIBE i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Nikada nemojte povrediti ribu, dozivecete neočekivane stvari od nje. Kada neko se usudi da ih izda i nasamari, ovo ljupko bice postaje osoba koja ce vam naplatiti za nanetu stetu. Kao zver koja brani svoje, tako ćete zapamtiti svaku ostrvu koju ste okrenuli na njenu stranu.

Tada nema izgovora i laskanja, te fore ne prolaze. Veoma inteligentna i vise nego sto ocekujete, nece upiti ni jednu Vasu foru. Sve vraca kao bumerang, bez oklevanja. Da bi ribu izveli iz takta potrebno vam je mnogo, jer zaista ima visok prag tolerancije. Ali sve na svetu ima granicu. Bas kao i njena volja da vas postedi te Vase nepotrebne gluposti sto ste sebi dali za pravo da se poigrajte sa njom.

Kod nje ne prolaze umiljate fore da bi izbegli svoju veliku gresku. Riba kada vas precrta nema nazad! Brzo sazrevaju kao osobe/ Ako se i desavalo da su prelazile nekoj osobi preko mnostvo fresaka i gutale mnogo gluposti. Nemojte misliti da ce se prica ponoviti. Vole da uvek na svojim freskama. Tako da ako ste pronadjeni kao freska u njenom životu znajte da ste obrisani iz njenog vidokruga.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2