Ribe i Vaga: U njima LJUBOMORA, SEBICNOST i ZAVIST ”NE STANUJU” – One su NEISKVARENE osobe pune ljubavi!

Ribe i Vaga: U njima LJUBOMORA, SEBICNOST i ZAVIST ”NE STANUJU” – One su NEISKVARENE osobe pune ljubavi!

4. Februara 2019 Off By PLEOMAX23

 

VAGA

Vage su osobe koje mnogi postuju i cene, vage prosto plene sa brojnim kvalitetima, a ono sto se kod vaga istice jeste njihova lepota. Medjutim, nisu vage postovane toliko zbog lepote, kao sto su postovane zbog svojih ljudskih kvaliteta, svaki covek koji malo bolje poznaje vagu zapravo zna da u njoj ne postoji ni trunka zla.

Vage su osobe koje ne zele drugim ljudima ono sto ne zele sebi, nikada one nikoga ne povredjuju, i nikada one ni na koga nisu ljubomorne. Vage cak i onda kada im je najteze zele drugim ljudima srecu, vage prosto smatraju da svaki covek zasluzuje srecu i one su isto tako spremne svakom coveku da pomognu kako bi se on izborio za srecu.

Vage nikada sebicnost ne pokazuju, one osobe koje ih imaju kraj sebe znaju da vage sopstvenu srecu uvek stavljaju na poslednje mesto, jednostavno vage ne smatraju da se ”ceo svet vrti oko njih”, vage nikada za sebicnost nisu znale.

U vagama kuca veliko srce u kojem ima mesta samo za ljubav, a ako je neko spreman, i ako neko svoju ljubav stalno poklanja dragim osobama onda je to svakako vaga. Ne postoji ljubomora niti zavist u vagama, vage su neskvarene osobe neznog srca koje samo za ljubav i za veliku dobrotu znaju.

Stranice: 1 2