Ribe i Vaga: U njima LJUBOMORA, SEBICNOST i ZAVIST ”NE STANUJU” – One su NEISKVARENE osobe pune ljubavi!

Ribe i Vaga: U njima LJUBOMORA, SEBICNOST i ZAVIST ”NE STANUJU” – One su NEISKVARENE osobe pune ljubavi!

4. veljače 2019 Off By PLEOMAX23

Ljubav ih pokrece i samo za ljubav znaju, pripadnici znaka Ribe i Vage su osobe cistog i iskrenog srca u kojem ima mesta samo za ljubav i za dobrotu. Ako neko zeli pouzdane i dobre ljude, ako neko zeli da uziva u sreci, onda samo svoje srce treba da pokloni njima…

 

RIBE

Niti jedan emotivan covek ne moze imati losu dusu, emocije su odlika samo dobrih ljudi, a ako je neko poznat po emocijama onda su to ribe. Upravo su ribe osobe koje kroz zivot vode emocije, bolje receno njih vodi njihovo veliko srce i zbog toga se od riba mogu ocekivati samo plemenita i dobra dela.

Ribe nemaju previse srece u zivotu, ali nikada ribe nisu bile ljubomorne na ljude koje je zivot mazio, ribe su osobe koje ne znaju za ljubomoru, i one zele svim ljudima samo veliku srecu. Zbog dobrote su mnogo u zivotu ispastale, ali dobrota je ono sto ih je oduvek i krasilo, upravo su zbog dobrote toliko puta pomogale ljudima i zaista se pomoc od riba uvek moze ocekivati. Ribe su osobe koje prosto ne mogu da ucine nista lose, oduvek su ribe bile ponosne na svoju cistu savet i zaista je savest riba cista i bez mrlje.

Ako neko trazi sebicnost, ljubomoru i zavist onda sigurno to nece pronaci kod riba, one za to nikada nisu znale i u njima to ”ne stanuje”. Ribe su osobe u kojima postoji samo velika kolicina ljubavi i one svoju ljubav svakoga dana tako rado poklanjaju. O ribama se govori mnogo, ali ono sto je jedina i prava istina jeste da su ribe neiskvarene osobe cistog srca, to je jedina istina i to zna svaki covek koji ih ima kraj sebe. Sa ribama je se moguce izboriti za ljubav za ceo zivot, a isto tako su ribe najbolji prijatelji koji na ovom svetu postoje.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2