Ribe: Da su drugacije ne bi valjale – Njima ni najmanja promena nije potrebna!

Ribe: Da su drugacije ne bi valjale – Njima ni najmanja promena nije potrebna!

12. Oktobra 2021 Off By Luca

One ne trebaju da se promene nego trebaju da ostanu potpuno iste. One trebaju da ostanu potpuno iste, jer one plene sa brojnim ljudskim kvalitetima, kao i sa velikom dobrotom. Dani bez Riba su dugi kao godine, a zivot sa njima je nesto prelepo i neverovatno…

Pridruži se u našu grupu ako si RIBA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Sigurno da bi one mnogo vise srece imale u zivotu kada bi se promenile. Sigurno da bi one mnogo bolje ”prolazile” u zivotu samo kada bi mislile na sebe. Ali to su ribe, to su divna bica od kojih se sebicnost prosto ne moze ocekivati. One se uopste ne menjaju nego ostaju iste bez obzira na sve.

Da bi neki covek upoznao ribu zaista nije potrebno previse vremena. Da bi njih neko upoznao dovoljni su trenuci. Ribe moze upoznati svaki covek i to veoma lako. Nemaju one razloga da skrivaju bilo sta o sebi pa to nikada ni ne cine. One sve o sebi otkrivaju.

Ribe su, nazalost, u zivotu imale mnogo vise razloga za tugu nego za srecu. Naravno da su one zasluzile srecu, ali one nisu uzivale u sreci. Cak naprotiv, one su se borile sa vleikom tugom, a one su tuge u zivotu imale samo zbog toga sto su pokazivale svoju dobrotu. Medjutim, svako ko poznaje ribu zna da se ona ne kaje ni zbog cega. Svako ko poznaje ribu zna da se ona ponosi kako sa svojom dobrotom, tako i sa brojnim svojim delima.

Ribe su oduvek bile jedinstvene po mnogo cemu. A naravno da su one najvise bile jedinstvene zbog svog velikog razumevanja, kao i zbog spremnosti da oproste. Nisu ribe sebi dopustale da sude drugim ljudima nego su one na sve nacine pokusavale da pronadju razloge za razumevanje drugih ljudi. A posebno su ribe oduvek bile spremne da oproste. One su mnogo prastale svojim voljenim osobama. One su im prastale mozda i previse.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2