RIBA: Ako se na nju NALJUTITE,ona ce naci nacin da  OMEKSA VASE SRCE da bi joj OPROSTILI!

RIBA: Ako se na nju NALJUTITE,ona ce naci nacin da OMEKSA VASE SRCE da bi joj OPROSTILI!

19. prosinca 2018 Off By luca

RIBE su jedan od onih znakova u zodijaku koje nikad nije lako proceniti.

Jer one nisu onakve kakvima vam se cine,i ne mozete zapravo o njima ni stvoriti utisak pre nego sto ih upoznate,a da on bude   tacan i ispravan.Odnosno, dok mnogi misle da su ribe osetljive i da one vaze za osobe koje  su slabe i nekako nespremne za borbu  ali nista nije onako kako se cini.

Zapravo oni koji imaju tu cast da jednu ribu imaju u svom zivotu odlicno znaju da jue ona pre svegam jedan borac i jedan veoma dobar i posten covek.

Kada su u pitanju emocije,riba jeste neko ko se vrlo lako veze za ljude oko sebe.Njoj ne treba puno ni da zavoli ni  da nekome da svoje srce,sto samim tim znaci da    je lakoverna i da  ju je lako povrediti ali ona je prosto takva i prosto je osoba koja u svom srcu nosi ljubav.

Ali,to naravno da ne mora da znaci da zato sto je toliko emotivna ne moze da   bude u isto vreme i razumna i mudra,jer ona to svakako jeste ali bas onda kada joj je najteze ona je u stanju da bude  najjajca, najveca podrska ljudima koje voli i prijatelj kakav se samo moze pozeleti.

Sve su vase tajne kod ribe potpuno sigurne ali vredi pomenuti da je riba neko ko i od vas zahteva da imate isti takav odnos prema njoj.Za nju nema nista draze od cinjenice da kraj sebe ima ljude koji je vole i koji joj veruju i koji joj bas nikada u zivotu nece okrenuti ledja.

Prosto je kao osoba koja je razumna svesna toga da  ovaj svet bas i nije lepo mesto za zivot, i da zivota vredi sama cinjenica da  imamo sa kim da ga delimo,da imamo sa kim da podelimo ruzne situacije ali i  srecu.

Nema nista lepse od same cinjenice da postoje ljudi koji ce biti tu za nas,u dobru i u zlu.

Jer,to i jeste ono sto je vaznije od svega.Imati nekog uz koga  i onda kada je najteze neces biti sam.Riba je upravo jedna od takvih osoba.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2