RAZOCARENJA koja slede ce BOLETI – evo kome ce se desiti!

RAZOCARENJA koja slede ce BOLETI – evo kome ce se desiti!

11. listopada 2021 Off By Dejana

Razocarenja su sastavni deo nasih  zivota. Evo ko ce uskoro patiti.

 

 VODOLIJA

Zao nam je,ali razocarenje u vasem  zivotu je sigurno. Nema nimalo  sumnje da ce vama naredni dani biti jako teski. Ali, vama ne ostaje nista drugo osim da se pomirite sa tim. Da shvatite da nije moguce da se neke stvari promene. Niti da neke lose stvari sprecite. Jer, ono sto sledi, sve je sudbina, i  ona se ne moze promeniti. Vi cete u danima koji su pred nama videti pravo lice osobe do koje vam je stalo. Razocarenje je ono sto ce vam se sasvim sigurno desiti. To ce biti ne samo razocarenje vec i  lekcija da  ne smete nikome tek tako da verujete.   Budite spremni na to da patite, ali znajte da ce sve doci na svoje  i da posle suza  sasvim sigurno dolazi i osmeh. Vi ste to zasluzili.

 

 STRELAC

Imate velike planove kada je posao  u pitanju. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da  je izvesno da nece biti onako kako vi zelite. Razocarenje ce vam se sasvim sigurno desiti.     Ne razocarenje   u     zivot, vec u sebe,ali to je greska. Ono sto planirate necete moci da ostvarite. Ali, zapravo,  to ce samo biti jos jedna lekcija u vasem zivotu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Nakon  nje cete biti jos jaci. I to sto vam sledi bez imalo sumnje ce biti    pobeda. Jer, mozda dodje do toga da   izgubite bitku ali  ni u kom slucaju necete   izgubiti rat.   Razocarenje koje ce vam uslediti ce doneti   veliku snagu i zelju da budete jos bolji i jaci.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2