Rak za njega je ljubav svetinja a ima srce andjela .

Rak za njega je ljubav svetinja a ima srce andjela .

10. Januara 2022 Off By Luca

RAK

Ovo je  znak koji ima dusu kakva se moze   samo pozeleti..  Znak koji ima potrebu da usreci sve one koje voli… Koji uvek moze da se nadje  onima do kojih mu je stalo.

No, on nikad nece okrenuti glavu od onih kojima  treba pomoci pa cak ni u slucaju da su to ljudi koji su mu nekad naneli bol. Jednostavno receno,ovo je znak koji ume da prasta i koji dobro zna da je  zivot samo jedan. Koji ce u svakom slucaju uvek nastojati da  ga zivi na pravi nacin.

Da  uziva u njemu.

Ono sto je jako vazno je to da kazemo da je ovo bice koje   je samo po sebi  posebno. Bice koje ima  potrebu da uvek i u svakom slucaju bude  pre svega dobar covek.

To moramo da kazemo i naglasimo.

Inace,ovo je znak koji ce vam  biti tu i dati vam svoju dusu i svoju ljubav kao niko drugi na svetu. Znak   koji dobro  zna da nista na svetu nije vredno   toga   da  se odreknemo emocija.

Rak je neko ko dobro zna sta zeli.

 

Pridruži se u našu GRUPU ako si RAK, i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Neko ko ni u kom slucaju nece prokockati ono sto ima  i   onaj koji ume da bude oslonac i podrska i  rame za plakanje i sve sto ide uz to.

Naravno, ne treba ni da   pomislite na to da ce vam on naneti bol, jer je prosto bice koje zna sta  zeli   i bice koje ce vam biti    primer kakvi ljudi  treba da budu.

Ono sto moramo da naglasimo jeste da je ovo bice koje    zna da voli i da vam pruzi ljubav.

Emociju.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2