RAK: Prihvatite MANE VOLJENE OSOBE ukoliko želite da SAČUVATE ODNOS! Dok ovaj ZNAK ZODIJAKA ne ronalazi BALANS u jubavi i poslu!

RAK: Prihvatite MANE VOLJENE OSOBE ukoliko želite da SAČUVATE ODNOS! Dok ovaj ZNAK ZODIJAKA ne ronalazi BALANS u jubavi i poslu!

30. rujna 2020 Off By Jovana

OVAN

Osobe u ovom znaku zodijaka očekuje jedan veoma napet i stresan period. Period u kojem nikako ne mogu da funksionišu normalno. U kojem prosto ne mogu da iznesu svoje iskreno i pravo mišljenje. I iz svega toga je jako bitno da stavite sebe na prvo mesto.

BIK

Budite spremni na velike promene. Budite spremni na velike preokrete. Preokrete koji će svakako pozitivno uticati na vas. Na vašu stabilnost i sigurnost. To je svakako nešto što će vam u potpunosti prijati. I shodno svemu tome nikako se ne ograničavajte.

BLIZANCI

Morate da znate da voljena osoba od vas sada očekuje iskreno ponašanje. Prosto sada je vreme da se ponašate potpuno otvoreno i transparentno. Da na pravi način pokažete svoje emocije i svoja osećanja. Da u potpunosti budete spremni na iskrene postupke.

RAK

Ukoliko želite da na pravi način zadržite voljenu osobu pored sebe. Ukoliko istinski želite da ostvarite dobar međusobni odnos. Morate da budete znatno jasniji i direktniji. Morate znatno jasnije da pokažete svoje emocije i svoja osećanja. Jer to vam je jedno pravo rešenje.

LAV

Veoma ste opterećeni i napeti. Sasvim je jasno da nikako ne možete da postignete balans. I da u tom smislu sebi obezbedite neki unutrašnji mir i sigurnost. Jer vam se neprekidno poklapaju obaveze. I nemate dovoljno vreme za ljubav. A to je svakako nešto što ne bi trebalo da dozvolite.

DEVICA

Verujte u sebe i u ono što štenutno imate u svom životu. Jer je jasno da je to nešto i više nego iskreno i čisto. A isto tako je sasvim jasno i prirodno da neke stvari dolaze spontano. I da samim tim morate pre svega da budete spremni na iskušenja u životu.

Nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2