RAK i VAGA: Dva znaka cije je SRCE kao NEBO VELIKO!

RAK i VAGA: Dva znaka cije je SRCE kao NEBO VELIKO!

16. Aprila 2018 Off By Luca

RAK

 

Osobe rodjene u znaku Raka zive za svoje najmilije i njima je porodica broj jedan  i prioritet im je u svakom trenutku.Ako postoji znak u  horoskopu koji je spreman na to da da svoj zivot zarad onih koje voli onda je to bez imalo  sumnje osoba u znaku Raka.

ON se smatra jednim od znakova koji ume da  voli najlepse i najiskrenije  na svetu i ono sto je spreman Rak da uradi za one koje voli retko je ko spreman zato sto su posebni i nesebicni.

Rakovi ne vole avanture i flert vec se uvek pre odlucuju za duge veze.Vazno im je da kraj sebe imaju muskarca koji moze da im pruzi ljubav i postovanje,a kada je rec o muskarcu rodjenom u znaku Raka njemu je najvaznije da njegova partnera moze da mu bude verna i da nikada i ne misli na drugog kamoli se usudi da ga na bilo koji naci prevari.

Kada je rec  o dobroti osoba rodjenih u ovom znaku…O tome se zaista moze napisati knjiga jer je primer Rakove  dobrote  veliki.On je neko ko ce ti prvi pruziti ruku cak i ako te ne zna jer jednostavno ume da   oseti tudji bol i da ga na neki nacin dozivi kao svoj sopstveni.

Isto je tako kada je rec  o oprastanju jer rak smatra da su svi divni i da su svi posebni i oprasta svima jer on pre svega zeli da  bude dobar covek a i ne sluti da je dobar sve i da nsta ne uradi jer mu u grudima kuca veliko srce cija se dobrota ni sa cim ne moze meriti.Rakovi su posebni i u ljubavi   i osobi sa kojom su uvek osim ljubavi poklone paznju i razumevanje i moze se reci da su srecni oni koje Rakovi vole…

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2