Rak i Skorpija: Sreca voljenih osoba je za njih prvi prioritet!

Rak i Skorpija: Sreca voljenih osoba je za njih prvi prioritet!

11. Juna 2019 Off By PLEOMAX23

Ono sto drugim ljudima tesko pada njima ne predstavlja nikakav problem. Pa tako dok je drugim ljudima tesko da se odreknu bilo cega, oni su sa druge strane spremni da se odreknu svega zarad srece voljenih osoba. Pripadnici znaka Raka i Skorpije samo zele da njihove voljene osobe budu srecne, a njima kako bude…

 

RAK

On ne moze protiv svoje dobrote, on ne moze protiv svojih emocija. Rak je covek koji je veoma emotivan i plemenit i zbog toga on prosto ne ume da misli na sebe. Zivot raka nikada nije bio ”raj” nego je zapravo bio nesto veoma slicno ”paklu”. Rak je covek koji je zasluzio srecu u to nema sumnje, ali je on nikada nije imao u zivotu. Medjutim, za to je delimicno i sam odgovoran rak. A on je odgovoran za to zbog toga sto nikada nije umeo da misli na sopstvenu srecu.

Rak je oduvek umeo da odredi prioritete, a njemu je oduvek prvi prioritet bila sreca voljenih osoba. Sve je rak spreman da ucini, sve je on spreman da pokusa samo kako bi omogucio nekoj voljenoj osobi srecu. Rak je covek koji moze mnogo toga da podnese, ali on ne moze da podnese tugu na licima dragih osoba. Njemu to srce slama i on se protiv toga na sve nacine bori. Kada bi rak mogao da bira izmedju sopstvene i srece dragih osoba onda ne postoji dilema da bi on izabrao srecu dragih osoba.

Bez i malo preterivanja se moze reci da rak za neke osobe zivi. On neke osobe voli vise cak i od svog zivota. On je neverovatan i poseban covek koji nikada nije znao za sebicnost. Oni ljudi koji imaju raka kraj sebe u velikoj sreci uzivaju.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2