RADUJTE SE DUSE SITNE PRODANE! PALA SAM, ali USKORO cu biti JACA NEGO IKAD!

RADUJTE SE DUSE SITNE PRODANE! PALA SAM, ali USKORO cu biti JACA NEGO IKAD!

4. Februara 2019 Off By Jovana

Njegova svirepa igra da me zavede i povredi kako bi drustvu i svetu dokazao da to moze je njegovo dno i sve je rekao, sve ovo govori samo o tome koliko je dobar glumac, a los covek. Vasa zavist koja vas je pratila tokom cele njegove igre, jer vas je mucila moja sreca pokazuje i to koliko ste vi mali ljudi!

Pogledajte dobro, jer uskoro moj osmeh ce vam srusiti tu radost. Moja volja za zivotom ce unistiti kako njega tako i vas. A ti maco muskarcu, zapitaj se kakav si kada zena oseca samo sazaljenje posle svega i jos vecu volju da izadje kao pobednik svog zivota u kome nikada vise i ni u kakvim uslovima nema mesta za tebe!

Zapitaj se koliko vredis kao muskarac i iza te spoljne lepote ugledaj sta se krije. Ako ne znas ja cu ti reci! Krije se trulez! Trulo srce, prodana dusa i covek koji je nesposoban da postuje pravu ljubav! A sada mozes slobodno da se uhvatis u kolo sa svim pacenicima kojima si se do juce smejao glumeci meni dobru osobu. Sa njima koji su ti bili za gadjenje, tu ti je mesto. Sada se vi svi skupa meni gadite i opet kazem, zao mi vas je!

Posle svega ja cu ispasti covek i sacuvacu svoje dostojanstvo i savest, a vi? Vi cete uvek biti i ostati mali ljudi vredni zaljenja, koji mogu samo da cekaju sta im sudbina nosi za sva nedela koja ste ucinili kako meni, tako i drugim ljudima koji su vam verovali.

Samo momentalna je vasa sreca, zato RADUJTE SE DUSE SITNE PRODANE, OD ISTE STE RDJE SKOVANE!

Stranice: 1 2