RADNICI ČISTOĆE: Mi smo tu zbog VAS, a vi zbog NAS OSTANITE KUĆI!

RADNICI ČISTOĆE: Mi smo tu zbog VAS, a vi zbog NAS OSTANITE KUĆI!

27. ožujka 2020 Off By Jovana

Da, da baš njih želim da spomenem. Baš njima želim da posvetim ovaj članak. Oni su naši heroji o kojima se ne piše i ne priča. Naše radnike čistoće niko ne spominje, a oni su tu.

Njima se ne pridaje toliki značaj u ovim teškim vremenima, a itekako bi trebalo. Ne treba se podcenjivati ničiji trud i rad. Oni su tu.

Pogledajte kroz prozor smeće koje ste izneli da li je odnešeno? Ja ću vam reći, jeste. Odnešeno i ostavljene su samo prazne kante. Da, istina je korona nemilosrdno vlada. Uzela je maha i koliko vidimo ne bira ni godine, ni uzrast. Molimo Boga dragog samo da imunitet pobedi, da naši organizmi budu jaki.

Isto je i kod njih. I njima je pretnja ovaj neumoljivi virus. I njih može da stigne i da im pokuca na vrata. Da li su odustali? NISU! Šta više pokazali su koliko su hrabri i koliko se bore za naš narod i da nam čistoća ne manjka.

Zamislite da pored svog našeg truda da održimo domove čistim, da nam se u nekom kutku dvorišta skuplja smeće koje može izazvati smrad i zarazu. Smeće koje bi se gomilalo. Oni to ne dozvoljavaju. I dalje su na ulicama i neumorno se bore za čistoću i red.

Obratite pažnju na njih. Dugujemo im veliku zahvalnost. Dugujemo i njima veliki aplauz. Ne zaboravite da su i oni naši šampioni. Izlažu se svaki dan prolazeći kroz ulice i ne ostavljajući nas u neredu. Oni to ne dozvoljavaju i tu su, daju nam do znanja da su tu.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2