Radije sam USAMLJENA vucica,nego necija OVCA!

Radije sam USAMLJENA vucica,nego necija OVCA!

16. Marta 2018 Off By Luca

SAMA SAM.

I prija mi ta samoca.Nemam nikoga i nije mi zao zbog toga.

Tako bar niko ne moze da me povredi.Tako niko ne moze da me prevari,da me lako zavede  pa da mi ode i da me ubedi da  su svi muskarci na ovom svetu zli i pokvareni.

SAMA SAM i volim svoju samocu jer samoca ne moze da me slaze kao sto su me lagali pogresni muskarci koje sam na svoju veliku nesrecu iskreno volela,ali i to se promenilo i vise od svih tih emocija nema ni traga ni glasa.

Kazu da je zena koja je sama nesrecna ali ja tvrdim da nije tako jer sam ja sama i lepo mi je.Zena mora da  nauci da ceni sebe,jer ako ne ceni samu sebe onda ne moze da ocekujje da ce je bilo ko drugi na ovom svetu ceniti onako kako zasluzuje.

Bolje je uvek biti u dobrom drustvu nego biti sam,ali ako shvatis da si sa nekim tek da ne bi bio sam onda je to velika  greska koju moras da ispravis dok jos nije kasno.

OD onih sam zena kojima je lepse kada su same nego kada su pored pogresnog muskarca jer mi jednostavno ne pada na pamet da glumim emocije koje ne osecam ili srecu koju zapravo nemam.Da    dozvolim da me  neko koga ne volim dotakne i da budem sa nekim tek da  ne budem sama….Ne, to nisam ja. I ja to nikada necu  biti.Laka zenska.

 

 

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2