PUT TVOJE SUDBINE! Izaberi jedan ”put” i saznaj sta ti je SUDBINA namenila, saznaj sta ce ti SUDBINA doneti u BUDUCNOST, saznaj da li ce ti doneti RADOST ili TUGU!

PUT TVOJE SUDBINE! Izaberi jedan ”put” i saznaj sta ti je SUDBINA namenila, saznaj sta ce ti SUDBINA doneti u BUDUCNOST, saznaj da li ce ti doneti RADOST ili TUGU!

30. Aprila 2018 Off By Anđelko

Sudbina je nesto veoma vazno, jer od nase sudbine uvek zavisi i nasa sreca, svima nama je nesto sudbina nemenila, a svi se nadamo da nam je sudjena sreca,uglavnom nasa sudbina zavisi od nasih dela, od onoga sto smo cinili, od onoga za sta smo se borili…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

PUT SUDBINE A.

 

Pokusavate da ne razmisljate ni proslosti, ali pokusavate da ne razmisljate ni o buducnosti, ono na sta zelite da se usredsredite je zapravo sadasnjost, zelite da sebi pronalazite nacine za srecu, zelite da uzivate u zivotu.

Ali iako je to tako, sigurno da ne mozete da razmisljate nikako o buducnosti, jer ma koliko se vi trudili ipak nekada nesvesno cinite sve sto mozete kako bi vam buducnost bila uspesna, kako bi vam sudbina donela mnogo srece.

Ovaj put sudbine vam otkriva sledece :

”Upravo je vasa najveca prednost u odnosu na druge osobe u vasem razmisljaju, posto vi razmisljate na ispravan nacin, na nacin koji ce vam doneti srecu,

ono sto je vama sudbina namenila je sreca, pa ce vas upravo sreca ocekivati u buducnosti, to je zbog toga sto ste vi mozda nesvesno, ali ste ipak ucinili mnogo dobrih dela, ucinili ste mnogo toga sto je potrebno za uspesnu buducnost, dakle sudbina vam je namenila srecu u buducnosti pa cete srece i imati”.

Put vase sudbine vam otkriva da ce vam buducnost biti srecna, otkriva da vam je sudbina nemenila srecu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3