Ptica koju izaberes ti donosi LEPE VESTI! Izaberi jednu ”PTICU LJUBAVI” i saznaj kakvu VEST tebi donosi, a tice se ljubavnog plana tvog zivota!

Ptica koju izaberes ti donosi LEPE VESTI! Izaberi jednu ”PTICU LJUBAVI” i saznaj kakvu VEST tebi donosi, a tice se ljubavnog plana tvog zivota!

19. Maja 2018 Off By PLEOMAX23

Desavanja na planu ljubavi su svima nama veoma cesta, problem je u tome sto mnogo vise svi mi imamo onih negativnih desavanja na planu ljubavi, a onih pozitivnih i lepih imamo malo, medjutim ptica ljubavi, ovoga puta, donose lepe vesti…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

PTICA LJUBAVI A.

 

Vi ste osoba koja veruje u ljubavne snove, vi verujete da se snovi ostvaruju, vi verujete u onu ”vecnu ljubav”,verujete u srodne duse.

Izabrali ste pticu ljubavi – pauna, a paun je ptica koja je uvek simbolizovala veliku i pravu ljubav.

Ptica ljubavi donosi lepe vesti, a evo sta vam ona porucuje :

”Uskoro ce vam se ostvariti vas najveci ljubavni san, uskoro cete upoznati vasu srodnu dusu, uskoro cete upoznati osobu sa kojom cete moci da ostvarite onu pravu ljubav, onu ljubav u koju ste uvek verovali, imacete tu cast i privilegiju da upoznate svoju srodnu dusu, a vrlo verovatno cete sa tom osobom zapoceti novu vezu, to ce vama biti od velikog znacaja, sigurno je da ce vam to mnogo znaciti, sigurno je da ce vas to usreciti”.

Ptica ljubavi vam otkriva da cete uskoro upoznati vasu srodnu dusu, konacno ce vam se desiti to sto toliko dugo vremena cekate, sve ce vas to usreciti, upravo su to vesti koje vam donosi ova ptica ljubavi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3