PROLECE NEZNOSTI! Izaberi jednu sliku i saznaj sta ce ti se lepo desiti do kraja proleca, nesto sto ce te ”RAZNEZITI” i sto cete usreciti!

PROLECE NEZNOSTI! Izaberi jednu sliku i saznaj sta ce ti se lepo desiti do kraja proleca, nesto sto ce te ”RAZNEZITI” i sto cete usreciti!

4. Aprila 2018 Off By Anđelko

Neznost je osobina koju poseduju samo dobri ljudi, osobina koju poseduju samo osobe koje poseduju mnogo emocija…

Фотографија корисника Luca Tanismann

 

SLIKA 1.

 

Uvek tokom proleca se osecate veoma lepo, prolece zaista divno utice na vas, volite prolece jer odise neznoscu, a takodje ste i vi nezna osoba.

Za vas mnogi prijatelji smatraju da ste osoba kod koje je neznost toliko izrazena, za sva smatraju da vas je najlakse usreciti.

Vi ste raznezite zbog sasvim obicnih razloga, kada primetite nesto lepo, odmah se moze primetit vasa neznost.

U ostatku proleca ce vas ocekivati nesto sto ce vas upravo ”razneziti i usreciti” a za sve ce biti zasluzna jedna osoba, jedan vas prijatelj.

Prema prijateljima uvek pokazujete veliku neznost, postovanje i ljubav, pa vas zbog toga prijatelji cene.

Jedan od vasih najboljih prijatelja ce ucniti nesto za vas u otatku proleca, nesto za sta on zna da ce vam mnogo znaciti.

Priredice vam iznenadjenje koje ce vas iznenaditi prvenstveno, ali isto tako i razneziti i usreciti, bicete veoma srecna osoba kada to dozivite.

Dakle upravo vas to ocekuje u ostatku proleca, a to ce vam mnogo znaciti, i to ce vas motivisati da prema vasim prijateljima postanete jos bolji.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3