PRIJATELJ ti je ZVEZDA VODILJA u životu! Postarajte se da vaše PRIJATELJSTVO traje ZAUVEK!

PRIJATELJ ti je ZVEZDA VODILJA u životu! Postarajte se da vaše PRIJATELJSTVO traje ZAUVEK!

19. Aprila 2019 Off By Jovana
  • Danas je veoma teško naći prijatelja koji će u svakom momentu biti tu za tebe. Jednostavno na takvom odnosu treba da se radi, treba da se stekne ogromno pre svega poverenje. Taj prijatelj ne treba da bude uvek negativan. Treba da znate i da oraspoložite svog prijatelja kada mu je najteže kako bi se bolje osećao. Nikada prijatelju ne treba da govorite ono što bi on voleo da čuje ako on u tom momentu pravi greške. Treba da se postavite uvek prema prijatelju krajnje iskreno. Šta god vam on rekao nikada ne treba da prenosite te tajne nikome. Kada god vas pozove na telefon izvojte za istog tog prijatelja vreme i vidite šta želi, možda ste mu jako potrebni u tom momentu.  Treba da budete pre svega jako dobar čovek, je to se danas ceni.
  • U nastavku teksta ćemo vam otkriti koji su to načini da očuvaš i poboljšaš svoje prijateljstvo koje treba da traje zauvek.

TREBA ČESTO TA POZOVETE PRIJATELJICU!

Naravno danas je postalo takvo vreme gde se većina čuje preko poruka je je tako svima lakše. Naravno i ti se čuješ sa svojom prijateljicom svakodnevno. Ali uvek treba da se zapitaš kada si je poslednji put pozvala i razgovarala sa njom na telefon. Često na taj način ćete se bolje razumeti i samim tim ćete moći više da se otvorite. Danas svi žive jako brze i često nemaju vremena često da se viđaju. Pogotovo u tom slučaju je neophodno da pozovete svoju prijateljicu jednostavno da je čujete. To će njoj jako značiti i znaće da nikada na nju ne zaboravljate i da uvek može da se osloni na vas. Videćete i sami kada uspostavite tako čest kontakt razgovorom sa svojim prijateljom osećaćete se dosta bolje. imećete osećaj da se svakodnevno viđate sa prijateljicom.

Nastavak teksta na sledećoj strani…


Stranice: 1 2