PREVARENE ZENE Zodijaka:Ovnica PRASTA,Racica se pravi da ne zna,a zena Bik vraca milo za drago…

PREVARENE ZENE Zodijaka:Ovnica PRASTA,Racica se pravi da ne zna,a zena Bik vraca milo za drago…

22. Februara 2018 Off By Luca

OVAN

Ako prevaris damu u ovom znaku mozes da ocekujes da ce ti oprostiti.Jer ona snazno voli a pri tome ima veliku dusu,zapravo najbolju u celom Zodijaku tako da postoji sansa da ako je bas ludo zaljubljena zena u ovom znaku da drugu sansu za novi pocetak i da tako spasi ljubav.

 

BIK

Bik je jedan divan znak.On veoma ceni pravu ljubav i emocije su mu mnogo vazne u zivotu.Uradice sve  za ljubav i za osobu do koje mu je stalo ali ako od njega napravis budalu i prevaris ga onda mozes da ocekujes da ti vrati istom merom jer zapravo nista drugo nisi ni zasluzio.

 

BLIZANCI

Dama Blizanac ce patiti do neba kada je povredjena jer je izdaja ono sto nju najvise boli i nece moci tako lako da predje preko svega.Dusu ce joj unistiti saznanje da je bila izdana od strane muskarca kojeg je volela i trebace joj puno  vremena da nastavi da zivi nakon svega toga.

 

RAK

Niko kao dama Rak se  ne bori da sacuva svoj dom.Dakle,ako je ona prevarena u braku pravice se da to ne zna i dace sve od sebe da sacuva svoj dom i porodicu jer je ovoj dami porodica svetinja.Upravo  ce zato i oprostiti neoprostivo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3