PRECIZAN TEST  LICNOSTI: CVET koji izaberes nosi VAZNU PORUKU!

PRECIZAN TEST LICNOSTI: CVET koji izaberes nosi VAZNU PORUKU!

2. kolovoza 2020 0 By Dejana

AKO SI IZABRAO CVET A:

Vreme je da shvatis da zivot nije bajka. Niciji. Zivot je jedna velika borba u kojoj ako se ne boris i ne trudis nikad ne mozes biti srecan. To je ono sto moramo da kazemo. Jako je vazno da imas na umu da ces  narednih nekoliko dana morati da   doneses neke odluke. Vecina njih nece biti lake ali ono sto moramo da kazemo jeste da ces itekako znati sta je ono sto je najbolje za tebe.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ti si osoba koja nikada ne bi ucinila nesto nazao drugima. Ali isto tako, nisi neko ko je naivan i ko dozvoljava i dopusta da bilo ko sa njim   postupa kako hoce. TO je ono sto prosto ne ide uz tebe.

Moramo da kazemo da si neko ko je otvoren. Neko ko je iskren.  Neko ko je spreman na sve  kada   voli i ko ni u kom slucaju ne odustaje od onog sto zeli. Ali, jako je vazno… Da imas na umu da se neke zelje  ipak nikada ne mogu ostvariti.  Jer, zivot je ipak samo jedan  jedan.     Pomiri se sa tim da neke odluke nece biti   ispravne.

 

AKO SI IZABRAO CVET B:

Jako je vazno da kazemo da si neko ko zna sta hoce od zivota i neko ko bas nikada i ni u kom slucaju ne odustaje. Slede ti neki dani tokom kojih ces morati da se  zapitas sta je ono sto zelis od zivota.

Nece ti biti lako da doneses neke odluke ali mozemo da kazemo da je to ono sto je u ovom   trenutku najbolje za tebe. Jer tek onda kada krenes dalje, tada ces moci da kazes da je u tvom  zivotu sve konacno doslo u red.

Moramo da kazemo da je ovaj cvet simbol necega novog sto ti sledi. I da si bez imalo sumnje i zasluzio promene, ali i da ti se osmeh nakon svega napokon pojavi na usnama. Zasluzio si pravu srecu i  da     ostvaris svoje snove na pravi nacin. Tako ce i biti u narednim danima. Ljubav je ono sto se uvek desi kada se najmanje nadamo. Tako ce biti i u tvojm slucaju. Samo veruj.

Nastavak na sledecoj  strani….

Stranice: 1 2