Postoji li savrsen spoj po horoskopu?Ko su vase srodne duse?

Postoji li savrsen spoj po horoskopu?Ko su vase srodne duse?

7. Marta 2018 Off By Luca
OVAN Ovom horoskopskom znaku nije lako udovoljiti. Veoma tvrdoglav ali i osoba koja zna da voli i da postuje. Rad je nesto sto ga ispunjava pa lenje osobe ne podnosi. Nije lako pratiti ga na svom putu, ali jedna Vodolija to savrseno dobro radi. Njihov spoj je nesto sto puca energijom i snagom. I ta dva znaka se savrseno slazu kroz zivot ukoliko smire impulsivnost.
BIK Za Bikove vazi pravilo da ukoliko ne umete da volite da im se ne priblizavate, i da idete sto dalje od njih. Ne trpe lazi i prevare pa tako oni i koji to pokusaju dobijaju trajne minus poene od njih. Ovom znaku jedino moze da parira jedan Jarac koji je iste jacine kao i Bik. U svemu se slazu tako da njima nije problem da jedno sa drugim izadju na kraj. Ovo je odnos pun poverenja i sigurnosti.
BLIZANCI : Vaš najdraži partner svakako je Vaga koja će sa dovoljno diplomatije pregrmeti sve vaše nedoumice i umeti da ih zapakuje kao lako donesene odluke. Oboje mnogo polažete na čaroliju dobre prezentacije.I jedan i drugi znak vole dobro da razmisle pre donosenja odluka tako da nista ih ne moze iznenaditi i izbaciti iz koloseka. Njihovo medjusobno poverenje je ogromno i nemaju problema sa ljubomornim scenama.