Postani MOJA PROSLOST kad ne zelis da budes moja SADASNJOST!

Postani MOJA PROSLOST kad ne zelis da budes moja SADASNJOST!

6. Aprila 2020 Off By Dejana

Posle tebe nikad niko nece biti ono sto si mi ti bio. Posle tebe ja nikad  necu verovati nikome. Nikad nikome tako slepo.

Ti si bio i ostao onaj jedan jedini do kojeg mi je bilo stalo. Ti si bio i ostao onaj jedini i jedini kojem sam pripala i  kome i dan danas pripada sve ono sto imam. Nisam sa tobom i  sigurno je da vise nikad  necu biti ali nikad vise i niko vise nece moci da me ima onako kako si me imao ti. Ako to nije ljubav onda ja ne znam sta jeste.

Ako to nije ljubav…  Bio si i ostao  sve do cega mi je stalo.  Bio si i ostao ono sto sam zelela   i ono do cega mi je bilo stalop  i iako se sve  zavrsilo i iako je proslo meni nikad nece poci za rukom da te     zaboravim. Kako bih i mogla? Kako kad si bio i ostao ljubav koju sam cekala i za koju sam mislila da ce trajati do kraja mog  zivota? Ja tebe ne mogu da   zaboravim i jasno mi je da nikad necu ni moci.

Cak i ne zelim. Da, ne zelim. Ne znam  kako bih  mogla uopste da zivim  sa tim da te ne volim  i da se vratim nekom starom   zivotu kad mi se cini da to nije moguce.

Ako to nije ljubav ja ne znam  sta jeste.

Ne znam koliko sam puta pokusala da zaboravim. Obecala sebi da hocu i da cu krenuti dalje i da cu ovo srce da dam nekom ko ume da ga ceni.

Nikad se to nije desilo i nikada i nece. Ti si bio i ostao sve do cega mi je bilo stalo i to je ono sto je najgore od svega.

Da mogu bilo sta da promenim prvo bih sebe nekako  naucila kako da zaboravim jer je to ljubav koja mi je ionako donela samo tugu.  Da mogu bilo sta da promenim prvo  bih sebe naucila kako  tebe da prestanem voleti.

Ta ljubav mi je donela samo bol. Samo ocaj.   Razocarenje.Nisam tako zamisljala ljubav svog  zivota.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2