PORUKA MUDRE PROROCICE! Izaberi jednu ”PROROCICU” i saznaj sta treba da ucinis ako zelis da imas mnogo LJUBAVI i RADOSTI u buducnosti!

PORUKA MUDRE PROROCICE! Izaberi jednu ”PROROCICU” i saznaj sta treba da ucinis ako zelis da imas mnogo LJUBAVI i RADOSTI u buducnosti!

31. Marta 2018 Off By Anđelko

Svako od nas bi trebao mnogo vise paznje da obrati na nasu buducnost, jer cak i nasa najmanja odluka moze da utice pozitivno ili negativno na buducnost…

Фотографија корисника Luca Tanismann

 

PROROCICA A.

 

Trenutno prolazite kroz tezak period, period u kojem imate mnogo problema, a u kojem sve manje i manje se trudite da te probleme resite.

Smatrate da se neki problemi prosto ne mogu resiti, iako to nije tako jer za svaki problem postoji resenje.

Ponasate se kao da vam je sve ”svejedno” a to nikako ne bi trebali da cinite…

Poruke ove ”prorocice za vas glasi” :

”Ako zelite da imate srecnu buducnost, morate se promeniti, ne mozete dopustiti da odustajete od ciljeva, ne mozete da se ponasate kao da vam je ”svejedno”, ma koliko da vam je tesko morate pokusati da se izborite za sopstvenu srecu, morate pobediti probleme, ako zelite uspeh u buducnosti morate se boriti, jer se uspesna buducnost mora ”zasluziti”, imate vi mnogo motiva oko sebe zbog kojih bi se borili samo treba da krenete i da pokazete odvaznost”.

Porucuje vam da pocnete ponovo da se borite za svoju srecu, da ne dozvolite da bilo koji problem koji imate bude ”bolji od vas” nego da svaki problem resite.

Trebate pokazati odvaznost, jer jedino tako cete imati u buducnosti srece i radosti.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3