PORUKA CETIRI SVECE! Kako da sebi ”stvoris” mnogo lepsi zivot, kako da privlacis samo ”srecne stvari” magicne svece za vas imaju odgovor!

PORUKA CETIRI SVECE! Kako da sebi ”stvoris” mnogo lepsi zivot, kako da privlacis samo ”srecne stvari” magicne svece za vas imaju odgovor!

2. Marta 2018 Off By Anđelko

Svako od nas razmislja na isti nacin kada je u pitanju sreca, vazno nam je svima samo da imamo sto vise srece…

Фотографија корисника Luca Tanismann

 

O zivotu svi razmisljamo mnogo, razmisljamo o nasem ponasanju, razmisljamo o svemu.

Ali cesto nam mnogo vremena prodje u tom razmisljanju. Kada bi malo se vise potrudili za srecu, a kada bi manje razmisljali situacija kod svih nas bi bila drugacija. Mnogo  vremena nam svima prodje u neodlucnosti nikako da se odlucimo za neke ciljeve i da samo ”radimo” na tome da ih resimo.

Mnogi od nas zapocinju mnogo toga, a malo sta zapravo resavamo, pokusavamo sve da postignemo, a na kraju retko sta nam uspe.

Ljudi su takvi, svako od nas je takav, ali sigurno da svako od nas moze da se promeni, moze da se promeni nacin na koji razmisljamo, naci na koji postupamo nacin koji bi nam doneo mnogo vise srece.

A govoriti o sreci je tesko, sreca je tesko dostizna, cesto svi mi znamo da imamo od nje velika ocekivanja, ali da nam se ta ocekivanj ne ostvare.

Sigurno ste mnogo puta culi da se za ”srecu treba izboriti” ali to nekada stvarno predstavlja poteskocu, mozemo se nekada truditi mnogo da je ”zasluzimo” a da opet na kraju ne uspemo, cak i na tim ”pokusajima” nam je sreca potrebna.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3