Ponekad moramo biti slomljeni da bi smo ponovo postali cijeli…

Ponekad moramo biti slomljeni da bi smo ponovo postali cijeli…

15. Marta 2018 Off By Luca

Zivot  boli i svako ko ti kaze da nije tako te laze jer zivot boli i kida te i lomi na stotinu delova.Njegovi udarci znaju biti  bolni i mogu te slomiti vise no ista na svetu i zato moras da  shvatis da   ima vise onih ruznih nego onih lepih  trenutaka.Ima ljudi kojima jednostavno nije sudjeno da  budu srecni i onih koji vecito pate i lome se i kidaju se i kojima osmeh zapravo nikada nije iskren a u dusi im je veliki bol,ocaj  i tuga.

Kazu da posle kise uvek dodje Sunce i da nas na kraju tunela uvek ceka svetlo,ali to je samo prica i odakle nam svima dokaz da to stvarno bude taKO?Mozemo samo da se nadamo dok cekamo da se ruzni dani u nasem zivotu zavrse i da dodju neki lepsi trenuci koji ce od nas napraviti srecne ljude.

I od mene same koja je postala razocarana u ceo svet samo zato sto se razocarala u ljubav i sve ono sto sa njom ima veze.

Tuga je to velika,voleti nekog i dati mu sve sto imas a onda shvatiti da njemu do tebe nije stalo i da si mu zapravo nevazna i nebitna i da te svo vreme lagao i glumio da te voli pa ti srce razbio i sada samo moze da te gleda kako patis i kako se lomis i opet da mu ne bude zao zbog toga.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3